You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

De nieuwe Alpha van Urmet, de eerste buitenpost zonder frame

Urmet Alpha


Urmet lanceert Alpha

Een nieuwe lijn met modulaire panelen voor 2Voice systemen, snel te installeren en eenvoudig te programmeren.

Met oog voor detail

De bijzondere stijl van de nieuwe Alpha deurpost presenteert zich in de meest pure en essentiële vorm, zonder omlijstingen en met minimale dikte. De toetsen zijn ontworpen met de bedoeling terug te keren naar een beleving van minimalistische moderniteit.

Niets is aan het toeval overgelaten, met oog voor functionele elementen zoals het horizontale verlichtingsbalkje aan de camera dat het geheel transformeert tot een esthetisch geheel. ’s Avonds bepaalt een schemeringssensor de verlichting zodat het licht optimaal benut wordt.

urmet alpha

 

 

urmet alpha

Esthetische combinaties

De kwaliteit en elegantie vertaalt zich niet enkel in de vorm, maar ook in de keuze van de materialen en de kleuren combinaties.

De metal look met een aangenaam zandeffect wordt vooraan gecombineerd met methacrylaat materiaal om zowel een visuele harmonie als een hogere bestendigheid tegen UV stralen tot stand te brengen.

 

6 goede redenen voor elke installateur om ALPHA te gebruiken:


1. Reductie van installatie tijd

Het nieuwe Alpha paneel is ontworpen om een eenvoudige en snelle installatie ervaring tot stand te brengen. Het design, ontworpen uit een paar elementen, staat een samenstelling toe die in slechts enkele stappen kan worden opgebouwd, zodat het gebruik van schroevendraaiers kan worden geminimaliseerd en de installatietijd wordt gereduceerd. Alle verbindingen tussen de modules worden gemaakt met behulp van de standaard meegeleverde flat kabels, zodat bijkomende bedrading kan geëlimineerd worden.

2. Eenvoudige aansluiting

Om de configuratie maximaal te faciliteren, biedt elke Alpha deurpost twee programmatie niveaus aan: Basis & Geavanceerd.

  • Basis programmatie: Voor gebouwen met 1 stijgleiding en met maximaal primaire en 2 secundaire deurposten: direct via de audio module of audio/video met behulp van het toetsenbord.
  • Geavanceerde programmatie: Voor alle andere vormen van trappenhallen: uit te voeren via smartphone/tablet/PC met Wi-Fi connectie en zonder specifieke software. Een normale browser volstaat, geen nood aan internet connectie.

3. Beschermingsgraad IP55 en IK08

Design is niets zonder ontwerp. Daarom is de afwerking van Alpha bestudeerd tot in de kleinste details, van de samenstelling van de modules tot het eindresultaat, om maximale bestendigheid te garanderen tegen externe factoren zoals water, stof, mogelijke schokken, etc. Alpha is de enige IP55 buitenpost beschikbaar op de markt én gemaakt van staal.

4. Vrije knoppen: knoppen vrij programmeerbaar en toewijsbaar aan elke appartement

5. Brede hoek camera

De Alpha technologie onderscheidt zich door zijn hoge audio en beeld kwaliteit, dankzij een nieuwe brede hoek camera, dit aan de beste kwaliteit conform alle Europese regelgevingen.

6. Laag profiel zowel bij opbouw als inbouw versies

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.