You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Valena Next with Netatmo

valena next with netatmo“Valena Next with Netatmo” maakt van elke elektriciteitsinstallatie in een handomdraai een geconnecteerde installatie, zonder breekwerk, zonder software.

Download de catalogus

Bekijk de tutorials

VEELGESTELDE VRAGEN


 

De voordelen

De perfecte applicatie, waar je ook bent.

Met de applicatie Home+ Control kan je alles op afstand controleren en handelen als dat nodig is. Ideaal voor het simuleren van aanwezigheid tijdens een langdurige afwezigheid.

Mijn woning communiceert met mij. 

Ontvang meldingen volgens jouw behoeften. Je kan je verbruik volgen en je wordt gewaarschuwd in geval van een anomalie. v

Ik vertrek met een gerust hart en ik bespaar tijd. 

Met een enkele druk op de algemene draadloze bediening Vertrek/Aankomst zet ja alle lichten uit en laat je alle rolluiken in de woning zakken als je weggaat. 

Ik bedien mijn lichten elektrische apparaten en rolluiken met mijn stem .

Dankzij een spraakassistent van Apple, Google of Amazon hoef je niet langer op een schakelaar te drukken om het licht aan te doen of de rolluiken te openen. Ook nuttig voor personen met een beperkte mobiliteit.

Ik controleer mijn schakelaars via een draadloze bediening. 

Plaats en verplaats de schakelaars waar je wilt: je kan de kamers herinrichten en de bedieningen verplaatsen zoals je dat wilt. Als dat nodig is, voeg je extra bedieningen toe. 

 

De app Home + Control, een eenvoudige en intuïtieve applicatiea

De gateway verbindt zich met mijn wifi-netwerk en brengt de communicatie tussen de smartphone en de geconnecteerde contactdozen en schakelaars tot stand. Met de mogelijkheid om meerdere woningen te beheren, als dat nodig is.
Vervolgens kan je de scenario's personnaliseren met de schakelaars "Vertrek/Aankomst" en "Opstaan/Slapengaan" zodat je de verlichting met één druk op de knop kan aan- of uitzetten in een kamer.
Ten laatste kan je je verbruik opvolgen op en word je gewaarschuwd in geval van een anomalie.

Download de App Home+ Control voor Tablet of Smartphone via Google Play of App Store

Google Play

App Store

 

Componenten van de geconecteerde installatie

Een geconnecteerde installatie bestaat uit producten met bedrading die in een nieuwbouwwoning of ter vervanging van bestaande schakelaars en contactdozen kunnen worden geïnstalleerd, en draadloze bedieningen die met de bedrade producten worden gecombineerd zoals in deze tabel wordt vermeld.

 

g

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.