You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Rittal – The System. Faster - better - everywhere.

Rittal is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen voor industriële kasten, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Rittal Automation Systems vult de productieketen aan met automatiseringsoplossingen voor de kastenbouw.

ontdek het uitgebreide aanbod

 

 

rittal

AX en KX compacte en kleine behuizingen

Rittal herontwikkelde haar gekende AE behuizingen in lijn met de vereisten van Industrie 4.0. Het resultaat van deze digitale transformatie: de compacte en kleine behuizingen AX en KX. Wat mag je verwachten van deze nieuwe generatie?

  -  30 nieuwe functies
  -  30% minder montagetijd
  -  30% meer ruimte voor kabels

Meer voordelen ontdek je via de microsite www.rittal.com/ax. Ga je graag snel aan de slag? Bekijk dan de handige how to video’s.

Voor een snelle omschakeling kan je gebruikmaken van de online conversiehulp. Ook de AX | KX brochure (pdf) bevat een schat aan informatie. Alle data voor een efficiënte engineering vind je terug op de Rittal website en in het EPLAN Data Portal.

 

 

VX25 kastsysteem

Hoe het beste nog beter maken? Deze vraag lag bij Rittal aan de basis van de ontwikkeling van het nieuwe schakelkastsysteem. Met de leuze ‘Systeemperfectie’ belooft Rittal dan ook een belangrijke innovatiesprong, gebaseerd op een ruime ervaring en intensieve dialoog met de klant.

De nieuwe VX25 staat voor veelzijdige mogelijkheden, een antwoord op alle klantvereisten en een perfecte symmetrie. Het innovatieve profiel onderscheidt zich door de beschikbare ruimte, de efficiëntie bij engineering en montage, de uitbreidingsmogelijkheden, de stabiliteit en daarmee ook door de veiligheid en flexibiliteit in het atelier bij de klant.

Ontdek alles over deze nieuwe behuizing via de microsite en schakel vandaag nog om van TS 8 naar VX25 met de online conversiehulp.

 

rittal

 

Rittal

AX wandkasten in kunststof 

Outdoor behuizingen krijgen heel wat te verduren: regen, wind, extreme temperaturen ... Uitdagingen die geen probleem vormen voor de nieuwe kunststof AX wandkasten in glasvezelversterkt polyester. 14 verschillende varianten, met en zonder venster, beschermen de kostbare inhoud van jouw kast.  

  • 7 maal hogere UV-bestendigheid  
  • UL F1-outdoorclassificatie (UL 746C) 
  • Beschermingsniveau tot IP 66 of NEMA 4X 

Ontdek het volledige gamma en de bijhorende accessoires. Meer voordelen vind je op de microsite. 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.