You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Siemens’ SIMATIC ET 200SP

siemens
Remote I/O-systemen zijn niet meer weg te denken uit de moderne, gedecentraliseerde fabriek. Ze zorgen niet alleen voor efficiënte communicatie tussen actuatoren en PLC, maar verlagen ook gevoelig de kosten.

Desalniettemin stijgen ook de vereisten en verwachtingen: een moderne I/O-unit is liefst veilig, eenvoudig te installeren en te gebruiken, flexibel inzetbaar, bijzonder krachtig én compact genoeg voor zelfs de kleinste controlekasten. De SIMATIC ET 200SP doet het allemaal.

 

 

Een overzicht van de belangrijkste troeven:

Bescheiden formaat, grootse prestatie

Ondanks zijn compact formaat – 50% dunner dan vergelijkbare apparatuur –  boet de unit niets in aan prestaties. Zo geniet u van snelle communicatie via PROFINET en kunt u modules en klemmenkasten vervangen terwijl het systeem operationeel is. Het slimme, geïntegreerde PROFIenergy-profiel zorgt bovendien voor significante energiebesparingen door de stand-by-energieconsumptie van sensoren en actuatoren te meten en uit te schakelen waar mogelijk.

 

Veiligheid troef

De SIMATIC ET 200SP Open Controller is uitgerust met alle mogelijke veiligheidsfuncties. De krachtige, nieuwe CPU 1515SP PC F laat toe om standaard failsafe automatiseringstaken uit te voeren via één compact toestel. De controller combineert de functies van een pc-gebaseerde softwarecontroller met intuïtieve visualisering en Windows-applicaties.

 

Een waar communicatietalent

Welke communicatiestandaard u ook gebruikt, de SIMATIC ET 200SP voldoet aan alle vereisten – hetzij via interface- en communicatiemodules, hetzij via de busadapters. Zo verstuurt u razendsnel data via PROFINET of PROFIBUS en kunnen sensoren en actuatoren snel met elkaar en met de I/O-module verbonden worden.

 

De ET200SP is ook de perfecte opvolger van de ET200S, die in oktober 2020 naar zijn eindereeks periode overgaat.

 

Meer weten? Ontdek hier alle troeven van de SIMATIC ET 200SP.

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.