You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Maak elke woning slim met Niko Home Control

Niko Home Control

 

De behoeften van je klanten staan centraal bij Niko Home Control en als installateur zorgen wij ervoor dat je alles in handen hebt om eenvoudig aan hun wensen tegemoet te komen. Een elektrische installatie die je snel een efficiënt installeert en gemakkelijk programmeert.

En met Niko Home Control heb je voor elk project, elk budget en iedere klant een antwoord op de vraag naar huisautomatisering. Voor je klanten die nieuw bouwen, verbouwen of grondig renoveren, is Niko Home Control voor busbekabeling de ideale oplossing. De flexibiliteit van het systeem geeft hen in de toekomst oneindig veel mogelijkheden tot uitbreiding. Voor klanten die hun huis slim willen maken zonder kappen en breken of gedeeltelijk willen renoveren met een beperkt budget, kan je Niko Home Control installeren op traditionele bekabeling.

 

Niko Home Control voor busbekabeling

Bouwen je klanten een nieuw huis of kiezen ze voor een grondige renovatie van een bestaande woning waarbij ze ook de bekabeling van de elektrische installatie vervangen? Kies dan voor de flexibiliteit en toekomstvastheid van Niko Home Control op busbekabeling.

Via de connected controller (ref. 550-00003) communiceren alle onderdelen van de installatie met elkaar. Zo wordt het systeem slim, krijgt het een onbeperkt aantal mogelijkheden en hebben je klanten de flexibiliteit om hun installatie in de toekomst uit te breiden. Wensen je klanten een extra schakelaar of sensor? Deze voeg je met gemak toe zonder de bedrading aan te passen. Wil je slimme systemen van onze partnermerken aan Niko Home Control koppelen? Ook dat kan met Niko Home Control voor busbekabeling.

Niko home control  niko

 

Niko Home Control voor traditionele bekabeling

In bestaande woningen met klassieke bekabeling kan je de bestaande elektriciteitsdraden en inbouwdozen hergebruiken bij de installatie van Niko Home Control. In de elektriciteitskast heb je geen bijkomende ruimte nodig. De klassieke schakelaars en wandcontactdozen van de bestaande installatie vervang je heel eenvoudig door geconnecteerde schakelaars en wandcontactdozen. Wil je meer functionaliteiten toevoegen en je klanten meer comfort geven? Dan hoef je alleen maar de draadloze slimme hub (ref. 552-00001) toe te voegen. En omdat je de bestaande elektrische bekabeling in het huis van je klanten gewoon hergebruikt, kan je je klanten Niko Home Control aanbieden zonder de extra kosten van nieuwe bekabeling.
niko  niko

Niko Home Control: slim open systeem

Hebben je klanten slimme systemen van andere merken in hun woning? Niko Home Control koppel je gemakkelijk aan de systemen van verschillende kwaliteitspartners. De koppeling van de installatie gebeurt automatisch. In een handomdraai kan je klant de zonwering bijregelen, de luchtkwaliteit op elk moment van de dag controleren of zijn Sonos- of Bose-muziekinstallatie aansturen.

Neem een kijkje op onze website om te zien welke slimme systemen van onze partners je aan Niko Home Control kan koppelen via deze link.

 

niko home control   niko home control

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.