You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

nVent Caddy - Kabelbeheer op maat

nvent caddy

In een steeds meer verbonden wereld neemt het aantal kabels dat op een veilige manier moet worden geïnstalleerd en ondersteund gestaag toe. Het doel van nVent CADDY is om de eindgebruiker te helpen deze taak op de meest efficiënte manier uit te voeren, of het nu gaat om een grote bundel datakabels of om één enkele stroomkabel.

BEKIJK VOLLEDIGE AANBOD OP E-SHOP

 

Waarom een specialist kiezen?

Het assortiment van nVent CADDY kan aan vrijwel elke montage-eis voldoen.

Van pluggen en bevestigingsmiddelen over hangende kabelgootbevestigingsoplossingen tot de ondersteuning en ophanging van kabelgoten, zelfs op daken.

Omdat de kabelbundels meestal naar verschillende locaties binnen een gebouw leiden, is het bovendien noodzakelijk om verschillende oplossingen te kunnen kiezen die speciaal zijn ontworpen om een verschillend aantal kabels te bevatten.

nVent CADDY kan complete oplossingen aanbieden, van het ankerpunt tot het ondersteunen van kabelgoten e.d., steeds rekening houdend met de hoeveelheid en het type van de te ondersteunen kabels, met als hoofddoel de integriteit van de kabels te garanderen en de installatiekosten te verlagen.

 

nVent Caddy

Eén enkele kabel

De Snap Clip-oplossing voor één enkele kabel is makkelijk en intiutief in gebruik en kan worden bevestigd aan een flens (of balk). Deze oplossing is ook zeer geschikt voor de installatie van zonnepanelen.

nVent Caddy

Kleine kabelbundel

De PKM-bevestigingsklip is geschikt voor alle soorten constructies (beton, staal, hout), kan tot 16 kabels dragen en is beschikbaar in versies met brandklasse E30 volgens DIN 4102-12. Bevestiging mogelijk aan muur, plafond of vloer  er is ook de mogelijkheid tot het gebruik van een nagelpistool (meeste types).

nVent Caddy

Gemiddelde kabelbundel

De J-haak, aanbevolen bij data bekabeling, is geschikt voor iedere constructie en biedt flexibiliteit en gebruiksgemak. Dit systeem kan in een vergevorderd stadium van een project worden toegevoegd in combinatie met een multifunctionele bevestiging aan een draadstang en dergelijke.

 

 

nVent Caddy

Grote kabelbundel

De universele C-beugel of UTS, kan worden gebruikt op een betonnen structuur voor continue kabelondersteuning.

Deze gebruiksklare oplossing kan ook aan het plafond en aan de wand bevestigd worden, alsook met draadstang. De UTS is ook compatibel met de KBT (draadgoot clip) en heeft een brandklasse E30, E60 en E90, afhankelijk van de installatie.Belang van ankerpunten

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verankeringspunten van elke installatie worden gemaakt met ankers die zijn aangepast aan de structuur waarop deze zullen worden bevestigd en aan de beoogde toepassing (bijvoorbeeld belasting, brandweerstand,…) . nVent CADDY biedt steeds de juiste ankers voor alle situaties en garandeert de integriteit van zijn installaties.

 

Ontdek de nVent Caddy producten in beelden

 
 

 

Download extra documentatie

ALLES OVER ONS GAMMA DATACOM

ALLES OVER ONS BRANDGERELATEERD BEREIK

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.