You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance: advancing light

Vers la version Française

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten. LEDVANCE biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio's in de sector en componenten zoals drivers en flexibele LED strips.

ledvance

 

 

Fast Light Calculation Tool - snelle en eenvoudige lichtplanning voor uw verlichtingsprojecten!

De intuïtieve tool Fast Light Calculation Tool voor lichtberekening biedt u aanzienlijke voordelen bij projectplanning

  • Lichtverdelingscurve voor elk armatuur
  • Aantal benodigde armaturen voor uw specifieke toepassing
  • Verlichtingssterkte, totaal geïnstalleerd effect en specifieke belasting
  • Plattegrond van uw ruimte
  • PDF met berekeningsresultaten

Naar de calculator


Fast Light Calculation Tool

 


 

BIOLUX®: ‘HUMAN CENTRIC LIGHTING’ VAN LEDVANCE !

Licht is essentieel - voor ons welzijn, geluk en prestaties. Human Centric Lighting (HCL) is nauw verbonden met dit biologische effect van licht. En met ons LEDVANCE BIOLUX® systeem openen we volledig nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en hun werknemers.

Gefocust blijven op het werk, een extra stimulans voor speciale taken, het ondersteunen van creatieve processen, het creëren van ontspannende momenten, het verhogen van welzijn door middel van een natuurlijke sfeer – BIOLUX® stimuleert en onderhoudt de meest waardevolle kracht die bedrijven hebben: hun werknemers. Het systeem ondersteunt de hoogste wetenschappelijke en regelgevende eisen. Het is ontwikkeld volgens de richtlijnen van onder andere de Internationale Commissie voor Verlichting (CIE). Bovendien is het systeem zeer eenvoudig te installeren!

Lees meer over het nieuwe, innovatieve BIOLUX® systeem in onze brochure. Klik hier.

Bekijk hier de video.

biolux

De vijf lichtprofielen van het BIOLUX® systeem

 

LED armaturen van LEDVANCE
Beter licht - snel en eenvoudig te installeren

Het assortiment LED armaturen van LEDVANCE is onlangs verder uitgebreid. De allernieuwste highlights? Wat dacht u van de Damp Proof Special Gen 2, de Downlight UGR19 en de High Bay Performance Gen 3.  Dit zijn echter niet de enigen. Ontdek het zelf.

BEKIJK HIER ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT LED ARMATUREN

ledvance

 

OSRAM LED lampen van LEDVANCE
Een compleet assortiment topproducten

LEDVANCE is in het trotse bezit van een uitgebreid assortiment LED lampen ontworpen voor de meest gevarieerde toepassingen en vereisten van verlichtingsprofessionals en consumenten. Of het nu gaat om industrie, kantoren, winkels, parkeergarages of buitenruimtes: voor elke applicatie is er een hoogwaardige oplossing. Enkele topproducten uit het LED lampenassortiment zijn de nieuwe OSRAM SubstiTUBE® Pro, de krachtige OSRAM HQL LED Pro en de vernieuwde OSRAM PARATHOM® MR16 / PAR16 PRO series. 

Bekijk hier het vernieuwde LED lampen assortiment van Ledvance

ledvance

 


 

 

Slecht licht doet u verstarren? 
Wij hebben een oplossing!

LEDVANCE breidt het LED strip-systeem portfolio uit met onder andere nieuwe Tunable White-, RGBW- en RGB-LED strips en Dali-2- en on/off longlife drivers. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en eenvoudig te hanteren.

LEES MEER OVER ONS GEAVANCEERDE LEDVANCE STRIP-SYSTEEM

ledvance

 


 

LEDVANCE - Uw deskundige partner voor slimme verlichting

Connected light speelt een centrale rol binnen de leefomgeving van het Smart Home-concept en schept nieuwe ontwerpopties voor een aangename

woonomgeving en een sterker gevoel van veiligheid. Kies LEDVANCE als uw deskundige partner om nog een stap verder te gaan. De nieuwe Smart residentieel serie van LEDVANCE biedt een uitgebreid assortiment ten

dienste van de zeer gevarieerde behoeften van uw klanten aan verschillende toepassingen – van de woonkamer tot de keuken. Slimme verlichting waar innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid wordt gecombineerd.

BEKIJK DE LEDVANCE SMART RESIDENTIAL PRODUCTEN

ledvance

 


 

Vergroot uw lichtkennis met gratis LEDVANCE trainingen

Ontdek de wereld van verlichting op een interactieve en speelse manier. LEDVANCE biedt gratis online trainingen waarmee u uw kennis over verlichting in verschillende toepassingsgebieden kunt vergroten.
Een greep uit het aanbod trainingen:

  • Kantoor: Hoe verlichting op de werkplek vermoeide ogen voorkomt en de concentratie bevordert

  • Industrie: Hoe u energie-efficiënt en volgens gangbare normen productie- en opslagruimtes verlicht

  • Showroom: Hoe u de aandacht van de consument trekt en emoties opwekt in winkelruimten

Volg deze en nog meer trainingen, waar en wanneer u maar wilt en leer interessante feiten over technologie, producten en toepassingen.

GA NAAR HET TRAININGSPLATFORM

ledvance
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.