You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance: advancing light

Vers la version Française

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten. LEDVANCE biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio's in de sector en componenten zoals drivers en flexibele LED strips.

ledvance

 


VERTROUW OP DE SUPPORT VAN STERKE PARTNERS

Met de jaarlijkse gezamenlijke campagne hebben LEDVANCE en Cebeo wederom de handen ineengeslagen om u innovatieve verlichting met echte voordelen te bieden: een breed aanbod van toekomstbestendige lichtoplossingen en handige online tools, die uw dagelijks werk gemakkelijker maken en de behoeften van uw klanten vervullen.

Wij weten wat er nodig is voor succesvolle professionele verlichtingsinstallaties en ondersteunen u bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten. Lees verder op deze website en profiteer tot en met 30 november 2020 van ons Highlight product welke gedurende deze periode extra in de kijker wordt gezet én de speciale Cebeo Rewards spaaractie van Cebeo en LEDVANCE!

Ontdek meer

ledvance

 


 

Fast Light Calculation Tool - snelle en eenvoudige lichtplanning voor uw verlichtingsprojecten!

De intuïtieve tool Fast Light Calculation Tool voor lichtberekening biedt u aanzienlijke voordelen bij projectplanning

  • Lichtverdelingscurve voor elk armatuur
  • Aantal benodigde armaturen voor uw specifieke toepassing
  • Verlichtingssterkte, totaal geïnstalleerd effect en specifieke belasting
  • Plattegrond van uw ruimte
  • PDF met berekeningsresultaten

Naar de calculator


Fast Light Calculation Tool

 


 

BIOLUX®: ‘HUMAN CENTRIC LIGHTING’ VAN LEDVANCE !

Licht is essentieel - voor ons welzijn, geluk en prestaties. Human Centric Lighting (HCL) is nauw verbonden met dit biologische effect van licht. En met ons LEDVANCE BIOLUX® systeem openen we volledig nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en hun werknemers.

Gefocust blijven op het werk, een extra stimulans voor speciale taken, het ondersteunen van creatieve processen, het creëren van ontspannende momenten, het verhogen van welzijn door middel van een natuurlijke sfeer – BIOLUX® stimuleert en onderhoudt de meest waardevolle kracht die bedrijven hebben: hun werknemers. Het systeem ondersteunt de hoogste wetenschappelijke en regelgevende eisen. Het is ontwikkeld volgens de richtlijnen van onder andere de Internationale Commissie voor Verlichting (CIE). Bovendien is het systeem zeer eenvoudig te installeren!

Lees meer over het nieuwe, innovatieve BIOLUX® systeem in onze brochure. Klik hier.

Bekijk hier de video.

biolux

De vijf lichtprofielen van het BIOLUX® systeem

 

De nieuwe LED armaturen van LEDVANCE
Meer licht, meer innovatie, meer mogelijkheden
!

Professionals hebben sterke partners nodig. Een partner als LEDVANCE. Onze missie is om installateurs en verlichtingsprofessionals de producten en diensten aan te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Of het nu de keuze van producten, het aanbod van diensten of de nieuwste technische innovaties is, u kunt rekenen op LEDVANCE.

BEKIJK ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT LED ARMATUREN

ledvance

 

OSRAM LED lampen van LEDVANCE
Een compleet assortiment topproducten

LEDVANCE is in het trotse bezit van een uitgebreid assortiment LED lampen ontworpen voor de meest gevarieerde toepassingen en vereisten van verlichtingsprofessionals en consumenten. Er zijn vele goede argumenten voor LED lampen onder het merk OSRAM in het productassortiment van LEDVANCE: een CRI tot 97, VDE-gecertificeerde producten en garanties tot vijf jaar.

ONTDEK HET BREDE GAMMA LED LAMPEN

ledvance

 


 

 

Net zo flexibel als uw eisen:
Het nieuwe LEDVANCE strip-systeem

Het nieuwe LEDVANCE LED strip-systeem biedt u precies wat u nodig hebt om aan uw diverse eisen te voldoen – ongecompliceerd en professioneel. Een assortiment van bij elkaar passende elektronische componenten voor een zeer breed scala aan toepassingen. Alles perfect op elkaar afgestemd, flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te hanteren. Een garantie tot vijf jaar en een uitstekende klantenservice die altijd voor u klaarstaat.

LEES MEER OVER ONS GEAVANCEERDE LEDVANCE STRIP-SYSTEEM

ledvance

 


 

LEDVANCE - Uw deskundige partner voor slimme verlichting

Connected light speelt een centrale rol binnen de leefomgeving van het Smart Home-concept en schept nieuwe ontwerpopties voor een aangename

woonomgeving en een sterker gevoel van veiligheid. Kies LEDVANCE als uw deskundige partner om nog een stap verder te gaan. De nieuwe Smart residentieel serie van LEDVANCE biedt een uitgebreid assortiment ten

dienste van de zeer gevarieerde behoeften van uw klanten aan verschillende toepassingen – van de woonkamer tot de keuken. Slimme verlichting waar innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid wordt gecombineerd.

BEKIJK DE LEDVANCE SMART RESIDENTIAL PRODUCTEN

ledvance

 


 

Vergroot uw lichtkennis met gratis LEDVANCE trainingen

Ontdek de wereld van verlichting op een interactieve en speelse manier. LEDVANCE biedt gratis online trainingen waarmee u uw kennis over verlichting in verschillende toepassingsgebieden kunt vergroten.
Een greep uit het aanbod trainingen:

  • Kantoor: Hoe verlichting op de werkplek vermoeide ogen voorkomt en de concentratie bevordert

  • Industrie: Hoe u energie-efficiënt en volgens gangbare normen productie- en opslagruimtes verlicht

  • Showroom: Hoe u de aandacht van de consument trekt en emoties opwekt in winkelruimten

Volg deze en nog meer trainingen, waar en wanneer u maar wilt en leer interessante feiten over technologie, producten en toepassingen.

GA NAAR HET TRAININGSPLATFORM

ledvance
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.