You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Diensten

We helpen je groeien 

Cebeo wil het verschil maken dankzij een uitgebreide dienstverlening. Je kan in elke fase van jouw project een beroep doen op onze service: productkeuze, technisch advies, studie en berekening, uitwerken van een oplossing, offerte, levering, dienst na verkoop... Op al jouw vragen zoeken we naar een antwoord op maat, zodat je installatie voldoet aan de verwachtingen van jouw klant. Dat is de opdracht van alle onze medewerkers.

 


 

Hoe kunnen we je helpen?

Onze diensten op een rijtje

Jouw klanten rekenen op uw technische expertise en knowhow. Jij mag hetzelfde verwachten van Cebeo. Onze technische specialisten in verschillende technieken ondersteunen je voor een optimaal resultaat van jouw project. Hun analyse, studie en ontwerp stemmen ze af op jouw noden. Heb je een project in kabel, home & building automation, verlichting, HVAC, energie en industriële automatisatie? Aarzel niet en vraag het advies van een van onze specialisten.

Ik heb een vraag

   

campus

Blijf bij met opleidingen van Cebeo Campus

Technieken en technologie evolueren voortdurend en tegen een hoog tempo. Wens je bij te blijven? School je bij met het Cebeo Campus opleidingsprogramma. Het bevat trainingen in diverse technieken, producten en systemen. Raadpleeg het actueel overzicht van Cebeo Campus en schrijf je in voor de opleiding(en) van je keuze.

BEKIJK ONZE OPLEIDINGEN


hoe bestellen

E-Business

E-business bij Cebeo is veel meer dan online bestellen. De Cebeo e-shop is het perfecte digitale platform ter ondersteuning van je business: producten zoeken, offertes raadplegen, bestellen, leveringsinformatie en facturen beheren... Het kan allemaal. En met de Cebeo App heb je ons assortiment binnen handbereik. De handige scanfunctie is jouw Eerste Hulp bij Voorraadbeheer

MEER OVER E-BUSINESS


speciale logistieke wensen

Gespecialiseerd advies met Cebeo ISI Solutions

Comfort, veiligheid, energie-efficiëntie en connectiviteit zijn de voorwaarden voor bijna elk project. Cebeo ISI Solutions is het totaalconcept voor 7 verschillende technieken, waarmee je een antwoord biedt op de vraag van jouw klant. Onze technische specialisten luisteren vanuit een totaalbenadering naar jouw noden, analyseren en werken een kwalitatieve oplossing uit. Heb je een project?

MEER OVER CEBEO ISI SOLUTIONS CENTER


filiaal servicepunt

Uw filiaal als servicepunt

Met meer dan 50 filialen is uw dichtste servicepunt nooit veraf. Je kan er terecht voor professioneel advies, productinformatie, jouw aankopen of afhalingen tijdens en buiten de openingsuren. Wens je meer gespecialiseerd advies? Ook hiervoor kan je in onze filialen terecht.

BEKIJK ONZE FILIALEN


lightstudio

Ontdek in Cebeolightstudio hoe licht het verschil maakt

Heb je een verlichtingsproject? Maak dan - samen met jouw klanten - een afspraak in een van onze Cebeologhtstudio's. Een lichtadviseur werkt er een oplossing op maat uit van jouw project. Je ontdekt er ook hoe het juiste licht voor elke toepassing het verschil maakt. En natuurlijk vind je er een uitgebreid assortiment toestellen van toonaangevende merken.

MEER OVER CEBEOLIGHTSTUDIO


calculatoren

Maak een betrouwbare berekening

Een betrouwbare berekening vormt in veel gevallen de basis voor een kwalitatieve installatie. Gebruik onze online berekeningstools voor zonnepanelen of warmteverlies of zoek welke subsidies er zijn. In enkele kliks krijg je een rapport in jouw mailbox.

BEKIJK ONZE CALCULATOREN


 

voorraad optimaal beheren

Grootste kwaliteitsassortiment in de sector

Meer dan een miljoen productreferenties, maar vooral de kwaliteitsproducten die je nodig hebt voor je volgende installatie. Ontdek ons assortiment en voorraad in de filialen en ons centraal magazijn op de Cebeo e-shop.

GA NAAR CEBEO E-SHOP


welke logistieke diensten

Logistieke diensten

Je bestelling correct leveren in de kortst mogelijke tijd en op de plaats die je zelf bepaalt. Daarvoor zijn dagelijks meer dan 200 logistieke medewerkers in de weer. Heb je specifieke logistieke noden. Ook daar kan Cebeo ongetwijfeld een aantwoord op bieden.

BEKIJK ONZE LOGISTIEKE DIENSTEN


industriele automatisatie

Competence Center industriële automatisatie

Automatisering in de industrie is de beste garantie op de optimalisering van processen en energie-efficiëntie. Ons Competentiecentrum Industriële Automatisering werkt steeds een oplossing op maat uit van jouw project.

MEER OVER COMPETENCE CENTER INDUSTRIELE AUTOMATISATIE


Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.