You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Diensten

We helpen je groeien 

Cebeo wil het verschil maken dankzij een uitgebreide dienstverlening. Je kan in elke fase van jouw project een beroep doen op onze service: productkeuze, technisch advies, studie en berekening, uitwerken van een oplossing, offerte, levering, dienst na verkoop... Op al jouw vragen zoeken we naar een antwoord op maat, zodat je installatie voldoet aan de verwachtingen van jouw klant. Dat is de opdracht van alle onze medewerkers.

 


 

Hoe kunnen we je helpen?

Onze diensten op een rijtje

Jouw klanten rekenen op uw technische expertise en knowhow. Jij mag hetzelfde verwachten van Cebeo. Onze technische specialisten in verschillende technieken ondersteunen je voor een optimaal resultaat van jouw project. Hun analyse, studie en ontwerp stemmen ze af op jouw noden. Heb je een project in kabel, home & building automation, verlichting, HVAC, energie en industriële automatisatie? Aarzel niet en vraag het advies van een van onze specialisten.

Ik heb een vraag

   

Cebeo Campus

Blijf bij met opleidingen van Cebeo Campus

Technieken en technologie evolueren voortdurend en tegen een hoog tempo. Wens je bij te blijven? School je bij met het Cebeo Campus opleidingsprogramma. Het bevat trainingen in diverse technieken, producten en systemen. Raadpleeg het actueel overzicht van Cebeo Campus en schrijf je in voor de opleiding(en) van je keuze.

BEKIJK ONZE OPLEIDINGEN


logistieke diensten

Logistieke diensten

Je bestelling correct leveren in de kortst mogelijke tijd en op de plaats die je zelf bepaalt. Daarvoor zijn dagelijks meer dan 200 logistieke medewerkers in de weer. Heb je specifieke logistieke noden. Ook daar kan Cebeo ongetwijfeld een aantwoord op bieden.

BEKIJK ONZE LOGISTIEKE DIENSTEN


filiaal

Uw filiaal als servicepunt

Met meer dan 50 filialen is uw dichtste servicepunt nooit veraf. Je kan er terecht voor professioneel advies, productinformatie, jouw aankopen of afhalingen tijdens en buiten de openingsuren. Wens je meer gespecialiseerd advies? Ook hiervoor kan je in onze filialen terecht.

BEKIJK ONZE FILIALEN


calculatoren

Maak een betrouwbare berekening

Een betrouwbare berekening vormt in veel gevallen de basis voor een kwalitatieve installatie. Gebruik onze online berekeningstools voor zonnepanelen of warmteverlies of zoek welke subsidies er zijn. In enkele kliks krijg je een rapport in jouw mailbox.

BEKIJK ONZE CALCULATOREN


competence center

Competence Center industriële automatisatie

Automatisering in de industrie is de beste garantie op de optimalisering van processen en energie-efficiëntie. Ons Competentiecentrum Industriële Automatisering werkt steeds een oplossing op maat uit van jouw project.

MEER OVER COMPETENCE CENTER INDUSTRIELE AUTOMATISATIE


Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.