You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Industriële bordenbouw

Bordenbouw staat synoniem voor strakke deadlines en zo kort mogelijke doorlooptijden. Om aan die hoge eisen te voldoen, is engineering vanuit standaardisatie de jongste jaren almaar populairder geworden. Dat maakt een tijdige én snelle montage van componenten mogelijk. Als groothandel kan Cebeo voor jouw klanten een grote meerwaarde betekenen.

selectiegids bordenbouw


Nieuw

Selectiegids bordenbouw

Cebeo heeft een gloednieuwe selectiegids bordenbouw samengesteld.

We geven je een duidelijk overzicht van wandkasten, koperrails, soepele draad, aansluit- en bevestigingsmaterialen, gereedschap en verbruiksgoederen. Zo helpen we je bij de keuze van de meest geschikte referentie.

DOWNLOAD DE selectiegidsbordenbouw


Assortiment verdeelborden

Voor borden gericht op stroomverdeling, automatisering en HVAC, beschikt Cebeo over een ruim assortiment.

Dankzij een sterk partnership met de belangrijkste fabrikanten is onze voorraad volledig afgestemd op de huidige noden en zijn alle stockproducten binnen de 24 uur beschikbaar.

Een uitgebreid aanbod inzake gereedschap en lifting equipment maakt het mogelijk om montagetijden te beperken en jouw werk te vereenvoudigen.

 


Logistiek 

Een krachtige webshop en logistieke flexibiliteit zijn cruciale troeven om goederen per project te leveren én op te volgen. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van projectreferenties op de ‘picking’-labels. Op die manier dragen we bij tot de bouw van het juiste bord voor het juiste project.

MEER OVER ONZE LOGISTIEK

 

Speciale diensten 

Daarnaast kan je als bordenbouwer voor nog tal van andere diensten bij ons terecht.

Bekijk alle diensten

bordenbouw

 


 

verdeelborden

Dossier

VERDEELBORDEN - SERVICE EN OPLOSSINGEN OP MAAT

Tal van redenen dringen zich op om meer dan gewone aandacht te besteden aan een elektrisch verdeelbord. Een reeds bestaande installatie die moet worden geüpgraded? Daar bestaan specifieke retrofit-oplossingen voor.

Upgraden kan ‘uitbreiden’ of ‘vernieuwen’ betekenen, maar ook ‘slim maken’. Het verdeelbord van de toekomst, of sterker, vandaag, is een smart panel. ‘Meten is weten’, is de open deur van dienst. 

Meer weten

 


 

Project

Smart Panels maakt Kortrijkse school slimmer

Het Guldensporencollege kampte met een sluimerverbruik tot 60 kVA. Dankzij de Smart Panels en EcoStruxure van Schneider Electric, is dat verleden tijd.

Installateur Steen Elektriciteit rekende op de expertise van Cebeo via het Competence Center Prisma, dat voortvloeit uit het partnership met Schneider Electric.

Bekijk het project

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.