You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Industriële automatisatie

Automatisering zet de toon in de industrie. De mogelijkheden voor automatisering nemen dan ook steeds verder toe. Meer zelfs, dankzij de digitalisering en de beschikbaarheid van geconnecteerde oplossingen staan we aan de vooravond van de vierde industriële revolutie. Cebeo stemt niet alleen zijn productportfolio maar eveneens zijn service af op deze ontwikkelingen. Ben je op zoek naar de meest geschikte manier om een productieproces te automatiseren? Leg dan je vraag voor aan een van onze specialisten van ons Competence Center. Zij zullen - eventueel samen met een fabrikant - zoeken naar geschikte oplossing, die de (energie-)efficiëntie van je productie zal optimaliseren.

 

industrieservice

Werkwijze

"Service staat voor ons centraal."

  • Analyse van de behoefte en definiëring van de doelstellingen
  • Uitwerken van een oplossing met hardware en software, inclusief gedetailleerde materialenlijst
  • Programmatie: opleiding van de klant of ondersteuning door Cebeo
  • Ondersteuning bij indienststelling
  • Dienst na verkoop

 

industrievoordelen

Jouw voordelen

"Automatisering betekent geen stap maar een sprong vooruit."

  • Future proof productie die voldoet aan vereisten van snelheid, flexibiliteit en efficiëntie
  • Onafhankelijk en deskundig advies door specialisten
  • Keuze uit topmerken op het vlak van industriële automatiseringen
  • Totaalassortiment voor automatisering: HMI, PLC's, software, aandrijving, motorbeveiliging...
  • Logistieke service van Cebeo

 

 


Op zoek naar het ideale verdeelbord voor jouw project?

Reken op onze professionele medewerkers in onze vier Cebeo Competence Centers verdeelborden. In een Cebeo Competence Center berekenen wij Prisma laagspanningsverdeelborden (t.e.m. 1600 Ampère) voor jouw project. Dit doen we in overeenstemming met de geldende IEC 61439-1-2-norm. Onze Centers werden na een nauwgezette audit door Schneider Electric erkend en gecertificeerd. Fantastisch nieuws voor ons, én voor jou. Onze medewerkers genoten hierdoor namelijk een specifieke opleiding van Schneider Electric, en blijven zich continu bijscholen zodat jij optimaal kunt genieten van hun kennis en ervaring.

Schneider verdeelbord

 

Waarvoor kun je in een Cebeo Competence Center terecht?

Elk project begint met een grondige analyse en studie van de verschillende technieken. Dat is voor de Prisma verdeelborden niet anders. Onze specialisten berekenen op basis van je gegevens (ééndraadschema, nomenclatuur …) de geschikte Prisma LS-borden en apparatuur. We tekenen het vooraanzicht uit en voorzien je van een grondige, duidelijke beschrijving van de apparatuur.

Bovendien adviseren we je over energievriendelijke oplossingen, die je in staat stellen om stroomverbruik en -kwaliteit te monitoren.

Dankzij de verbinding met ethernet kan het gebouw zelfs op afstand gemonitord worden. Zo verhoogt niet alleen de energie-efficiëntie, maar ook de betrouwbaarheid en veiligheid van je project. Dit alles ontvang je in een gratis offerte – volledig uitgewerkt op maat van jouw project.

Voor aanbevelingen voor de montage en indienststelling van de Prisma LS-borden tot slot, kun je eveneens vertrouwen op onze specialisten in de Cebeo Competence Centers.

 

<h3>Waarvoor kun je in een Cebeo Competence Center terecht?</h3>

Waar vind je onze Cebeo Competence Centers?


Cebeo telt maar liefst vier Cebeo Competence Centers verdeelborden.

Deze vind je in Drogenbos, Grâce-Hollogne, Kortrijk en Temse. Uiteraard ontvangen we je ook met plezier in onze andere filialen voor advies over verdeelborden voor jouw projecten.

Toon mij alle filialen
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.