You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo ISI Solutions

Comfort, veiligheid, energie-efficiëntie en connectiviteit zijn de voorwaarden voor bijna elk project. Cebeo ISI Solutions is het totaalconcept voor 7 verschillende technieken, waarmee je een antwoord biedt op de vraag van uw klant. Onze technische specialisten luisteren vanuit een totaalbenadering naar uw noden, analyseren en werken een kwalitatieve oplossing uit. Heb je een project? Contacteer een van onze Cebeo ISI Solutions Center.

cebeo isi solutions

Dankzij Cebeo ISI Solutions, het totaalconcept voor de technische installatie in woningen en gebouwen, vind je bij Cebeo echter een passende oplossing voor elke vraag. Dit betekent professioneel advies, een uitgewerkt plan en natuurlijk ook de juiste producten.

 Professioneel advies en inspiratie in je buurt

Vertrouw je project toe aan onze technische specialisten

 

cebeo application center

Cebeo Application Center

Welke toepassingen bestaan er op het vlak van verlichting, toegangscontrole, automatisering en de andere pijlers van Cebeo ISI Solutions? Het antwoord krijg je in het Application Center in Waregem, dat inspiratie en technische achtergrond combineert van de verschillende toepassingen voor woningen en (kleinere) tertiaire gebouwen.


cebeo isi solutions center

Cebeo ISI Solutions Center

Heb jij of jouw klant een concreet project voor een woning of tertiair gebouw? Ga dan langs in een van onze Cebeo ISI Solutions Center en laat je inspireren en adviseren door een van onze specialisten. Daar kan je ontdekken wat kleurtemperatuur betekent of wat de mogelijkheden zijn van de 7 domeinen ven Cebeo ISI Solutions. Maak zeker een afspraak, zodat onze specialisten de nodige tijd kunnen vrijmaken voor een gesprek. Dit zijn de locaties van onze Cebeo ISI Solutions Centers.


cebeolightstudio

Cebeolightstudio

Een verlichtingsproject is veel meer dan de optelsom van lichtpunten en armaturen. Vraag het maar aan onze specialisten van Cebeolightstudio. Zij werken op basis van een architecturaal plan een professioneel lichtplan uit op basis van jouw wensen. Dankzij hun inzicht in licht, bieden ze een oplossing met aandacht voor alle aspecten zoals sfeer, design, lichtintensiteit, kleurtemperatuur... Maak zeker een afspraak, zodat onze specialisten voldoende tijd kunnen vrijmaken voor een gesprek.In volgende domeinen kunnen we jou ondersteunen

7 pijlers

 

cebeoislighting

cebeoisicontrol

cebeoisiaccess

cebeoisisecurity

cebeoisinetwork

cebeoisiclimate

cebeoisienergy

 

 

Dossier ISI Solutions

Comfort, sfeer, energie-efficiëntie, veiligheid, gezondheid, controle … het zijn aspecten die bij bouw- en renovatieprojecten hoog op het verlanglijstje staan van de bouwheer. Veel van deze elementen zijn ook letterlijk
en figuurlijk met elkaar verbonden via de aanwezige technieken in woningen en gebouwen. Natuurlijk is elk project ook verschillend.

Dankzij Cebeo ISI Solutions, het totaalconcept voor de technische installatie in woningen en gebouwen, vindt u bij Cebeo echter een passende oplossing voor elke vraag. Dit betekent professioneel advies, een uitgewerkt plan en natuurlijk ook de juiste producten. En niet te vergeten: in ons schitterende  Cebeo ISI Solutions Center, een  demoruimte voor alle technieken, vindt u ongetwijfeld inspiratie voor uw project.

Download brochure

(PDF - 20 pagina's - 3MB)

 

isi solutions center

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.