You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Machinebouw

machinebouw

Bij Cebeo Solutions for Industry staat de klant centraal. Wij ondersteunen uw engineers en zorgen voor een kwalitatieve opleiding inzake industriële automatisering.

Via smart engineering in EPLAN, introductie van nieuwe technologieën en de optimalisering van het inkoop- en orderproces, helpen we uw ‘performance’ verhogen.

De juiste logistieke oplossingen en forse besparingen op vlak van energieverbruik en CO2-productie zorgen voor een gegarandeerde ecologische meerwaarde. In 7 stappen maken we uw professioneel leven een stuk makkelijker.

Machinebouw1

 

Design en co-engineering

Als Value Added Reseller van Siemens en Schneider Electric, zorgen onze experts voor het beste advies. Via co-engineering die gebruik maakt van de laatste technologieën en producten, laten we uw machines evolueren naar IIoT-technologie en zijn ze bovendien op afstand bedienbaar.

 


siemens iad schneider iad
2

 

Definitieve engineering

Met een portfolio van 1,6 miljoen producten van ruim 800 merken vertalen we onze multimerkbenadering dagelijks naar de praktijk. Dankzij het programma EPLAN Pro Panel ontwerpen onze specialisten uw slimme elektrische stuurborden. Via onze e-shop, Sys-2-Sys, Cebeo Export en EPLAN Plug In verzorgen we bovendien een brede digitale ondersteuning.


definitieve engineering

 
3


Bestellen en werkvoorbereiding

Via digitale systemen zoals de webshop, de E-Catalog, App en Sys-2-Sys komen uw bestellingen vlot bij ons binnen, zodat we alle orders en facturen snel kunnen opvolgen. Een voorraad van meer dan 50.000 referenties laat toe om binnen de 24 uur te leveren. Specifieke reservaties, gegroepeerde leveringen en projecten op afroep dragen op hun beurt bij tot een milieuvriendelijke logistiek.


proces optimalisatie
4


Productie

Als klant kiest u voor verpakkingen of groepering per project én de specifieke leverdag. U kan de bestelling komen afhalen in één van onze filialen – buiten de kantooruren zelfs in een nachtsas – of wij verzorgen het transport zelf. We leveren halffabricaat- componenten af in batches en stellen kits samen, met diverse producten onder dezelfde referentie. Op simpel verzoek leveren we ook voorgemonteerde stuur- en vermogensborden af.


slimme productie

 
5


Programmering

Voor bepaalde applicaties ondersteunen onze software engineers u met alle plezier. Daarnaast zorgen we via Cebeo Campus voor gespecialiseerde opleidingen inzake industriële automatisering. Dankzij vormingsprogramma’s van Siemens en Schneider Electric blijven we constant op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.


programmering
6


Testen en indienstname

Via testopstellingen gaan we na of uw gekozen systeem goed functioneert. Met een specifiek programma leiden we uw operatoren op voor de indienstname van de producten. Eenmaal de oplevering is gebeurd, kan u bij de ingebruikname op de professionele ondersteuning van fabrikanten Siemens en Schneider Electric rekenen.kwaliteitscontrole
7


Dienst na verkoop

Het spreekt voor zich dat u op ons kan blijven rekenen eenmaal het systeem in gebruik is. In My Cebeo kan u op elk moment de historiek van uw project consulteren. Extra producten of wisselstukken zijn de klok rond (24/7) beschikbaar in ons magazijn. En via bestaande geformaliseerde processen met de fabrikanten, houden we voortdurend de performantie van uw oplossing in het oog.


dienst na verkoop

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.