You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Kabel

Kan ik genieten van speciale diensten voor mijn kabel?

Cebeo verhandelt jaarlijks een kabelvolume van drie keer de omtrek van de aarde en beschikt over heel wat kennis en ervaring op dit gebied. Ontdek hoe onze specifieke logistieke diensten voor kabel ook voor jou nuttig kunnen zijn.

voorraad

Voorraad

In het Cebeo Distribution Center ligt een enorme voorraad van meer dan 16.000 km kabel. Het gaat om 3.500 referenties van installatiekabel en speciale kabel. De leveringen door de kabelfabrikanten ondergaan een grondige kwaliteitscontrole voor ze op stock genomen worden.


kabel op lengte

Kabel op lengte

Onze kabelsnijmachines kunnen secties aan tot 400mm². De lengte van de coupes wordt nauwgezet gecontroleerd voor ze klaargemaakt worden voor verzending. Na het snijden wordt het uiteinde van de kabel op de bobijn met een speciale dop/mof afgeschermd tegen de indringing van vuil en vocht. 
Je kan kabelcoupes aanvragen samen met jouw dagelijkse bestellingen.


transport bobijnen

Transport van bobijnen

Cebeo besteedt veel aandacht aan het correcte transport van bobijnen kabel, zodat beschadiging wordt vermeden. Daarnaast bieden we ook een ophaalservice van lege bobijnen aan. Cebeo heeft ook oog voor duurzaamheid. Bobijnen die niet meer gebruikt kunnen worden, vermalen we voor recyclage.


Video: Cebeo Kabel |  Duur:2 minuut 39 seconden

Vind een filiaal

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.