You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bestelling sneller ontvangen

Ik wens mijn bestelling sneller te ontvangen

Cebeo speelt in op de wijzigende omstandigheden en noden van de klant. Moet je sneller over jouw bestelling beschikken, kan je ze niet tijdens de openingsuren van onze filialen afhalen of wil je de files te snel af zijn? Ook dat is onze zorg. Onze logistieke service speelt hier op in met speciale diensten die je toelaten om op het even wanneer over jouw bestelling te beschikken.

nachtsas 24/24

Nachtsas - jouw materiaal 24/24 beschikbaar

Bestellingen worden klaargelegd in een beveiligd nachtsas voor afhaling buiten de openingsuren. Handig indien je vroeg naar de werf vertrekt of je bestelling na jouw werkzaamheden nog wenst af te halen.

Toegangscode nachtsas aanvragen

extra vroege openingsuren filialen

Extra vroege openingsuren

Onze filialen hebben ruime openingsuren. In de drukke stedelijke agglomeraties openen bepaalde filialen extra vroeg. Je kan er vanaf 6u30 terecht voor afhalingen. Zo ben je de (structurele) files voor.

Bekijk onze filialen

tijdsvenster

Tijdsvenster

Wens je het tijdstip van levering nauwkeuriger te bepalen? Je kan tussen 8 en 13u een tijdsvenster tussen 1 en 5 uur voor jouw levering aanvragen. Vraag dit de dag voor de levering aan. Deze dienst wordt aangeboden onder voorwaarden.*

Tijdsvenster aanvragen


levering dag zelf

Levering de dag zelf

Heb je dringend producten nodig die niet op voorraad zijn in jouw Cebeo filiaal en wel in het Cebeo Distribution Center?
Wij organiseren een expreslevering vanuit ons centraal magazijn en leveren nog tijdens de openingsuren in drie van onze filialen.


afhaling 1 uur

Afhaling na twee uur

Producten die niet in jouw vertrouwde filiaal aanwezig zijn, kan je rechtstreeks uit onze centrale stock in Moeskroen laten halen. Uiterlijk twee uur later ligt jouw bestelling van maximum vijf orderlijnen ter beschikking in het Cebeo Distributie Center.

Deze afhalingen zijn mogelijk van 7u tot 21 u (vrijdag tot 20u). In het distributiecentrum is er geen Bancontact aanwezig, vooraf betalen is wel mogelijk via onze e-shop.

Via de Cebeo e-shop: kies voor afhaling in CDC Moeskroen en selecteer de optie om je bestelling twee uur later af te halen. Voor bestellingen via filiaal, telefoon, e-mail of fax: vermeld dit duidelijk.

Opgelet: Aan deze service is een kost verbonden van 50€ per order en dit met een maximum van 5 lijnen per order.


sos levering

SOS levering - 016/27 13 95

Slaat het noodlot toe en dreigt de productie in jouw bedrijf stil te vallen? Dan kan je 24/24u en 7/7d een beroep doen op onze SOS levering. Bel het noodnummer 016/27 13 95.
Deze dienst wordt aangeboden onder voorwaarden.
* De beschikbare uren die kunnen aangevraagd worden, met bijhorende prijzen.
08:00 - 09:00 (€ 50)  |  08:00 - 10:00 (€ 40)  |  08:00 - 11:00 (€ 30)  |  08:00 - 12:00 (€ 25)  |  08:00 - 13:00 (€ 15)

Het niet behalen van een timeframe vormt geen voorwaarde om verloren uren aan te rekenen aan Cebeo.

Vind een filiaal

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.