You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Speciale logistieke diensten

Levering op maat van jouw project

Ben je actief in de projectenbusiness? Ons logistiek maatwerk laat je toe je te concentreren op jouw kerntaak: de projectrealisatie. Onze diensten helpen je om tijd te winnen en jouw werk op een georganiseerde manier uit te voeren.

 

afroeporders

Afroeporders

Indien je een grote projectbestelling plaatst, kan je deze laten leveren op afroep. Je bent zeker dat jouw producten bij Cebeo voorradig zijn en laat deze uitleveren wanneer je ze nodig hebt.
kits

Kits

Je kan alle producten en componenten die nodig zijn voor een specifieke installatie laten samenvoegen, verpakken en leveren in een kit.
Deze kits krijgen een nieuw label. Heel handig op jouw werf, magazijn of productiehal.


grootverpakking

Grootverpakking

Producten die samen horen – een lamp en een verlichtingsarmatuur bijvoorbeeld – kan je samen laten verpakken en leveren op een pallet. Ook deze levering krijgt een nieuw etiket.
projectspecifieke logistiek

Projectspecifieke logistiek

Is jouw project heel uitgebreid, zowel in omvang als tijd? Dan heb je misschien behoefte aan een heel specifieke logistieke oplossing en begeleiding. Dit kan.
Praat erover met jouw vertrouwde Cebeo contactpersoon. Deze zal samen met onze logistieke experten een oplossing op maat opzetten om jou en je werknemers te ontzorgen.


Vind een filiaal

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.