You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Zonnepanelen

zonnepaneel

 

Sinds het einde van de terugdraaiende teller vragen vele consumenten zich af of zonnepanelen nog de moeite lonen. Het antwoord is ongetwijfeld ‘ja’! Wie zelf energie opwekt, is minder afhankelijk van de energieleveranciers met hun hoge prijzen. Door slim met je zelf opgewekte energie om te gaan, kan je jouw energiekosten nog meer beperken.

 

tools & calculatoren


 

Waarom je eigen groene stroomproductie?

Wie investeert in een kwaliteitsvolle PV-installatie verdient ze vandaag op gemiddeld 6 à 9 jaar terug. Een PV-installatie verbetert ook de EPC-waarde van je woning waardoor je ze aan een hogere prijs kan verkopen of verhuren. Bovendien beperk je met je zonne-installatie jouw ecologische voetafdruk.

 

zonnepaneel mono

Mono
panelen

Mono
Monokristallijn
White backsheet
Alu of zwart kader

ontdek alle mono panelen

zonnepaneel black

Full black
panelen

Full black
Monokristallijn
Black backsheet
Zwart kader

Ontdek alle full black panelen

 

 

 

 

 

jinko

longi

peimar

qcells

 

 

 


 

Bevestigingsmaterialen

 

 

zonnepaneel plat

Plat dak

Het plaatsen van zonnepanelen op (utiliteits)gebouwen is vaak voorkomend. Het dak biedt immers gratis ruimte en is vaak groot genoeg voor een winstgevende extra functie. Montagesystemen voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen.

Call to action

zonnepaneel schuin

Schuin dak

Bij de ontwikkeling van zonnepaneel montagesystemen voor schuine daken zijn montagegemak en snelheid belangrijke aandachtspunten. Als het gaat om schuine daken komt er echter nog een belangrijk aandachtspunt bij: flexibiliteit. Er zijn immers vele soorten schuine daken met elk hun vereisten voor een gedegen bevestiging. Er bestaan dan ook specifieke bevestigingsmaterialen voor pannendakenstaaldakengolfplaatdaken en felsnaaddaken.

Call to action

zonnepaneel veld

Grondopstelling

Grondopstellingen zijn eenvoudig te plaatsen systemen op open vlaktes zoals bijvoorbeeld een verlaten industrieterrein, veld of tuin. Door de focus op dubbel gebruik van oppervlaktes voor zonnepanelen zijn systemen vaak te gebruiken voor daken, parkeerplaatsen en vuilstortplaatsen. Hierdoor wordt de beperkte ruimte die er is optimaal benut en schaarse gebieden worden gemeden. De betonnen massablokken en/of speciale betonnen fundatieblokken zorgen voor de benodigde ballast, bieden stabiliteit en verhogen het systeem wat het onderhoud vereenvoudigd. Ter voorkoming van onkruid wordt vaak een anti-worteldoek gebruikt. 

Call to action

 

 

 

 

 

 

Aerocompact

peimar

Van der Valk

 

 

 

 

 

 

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen

Zelf een correcte terugverdientijd berekenen voor een zonnepanelen installatie is niet eenvoudig. De vernieuwde PV-calculator van Cebeo doet het rekenwerk voor jou.

Naar de calculator

Calculator zonnepanelen


 

 

Seelctiegids renewables

 

 

Wens je meer info ?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en evoluties binnen de verschillende productcategorieën? Bekijk dan één van onze vele folders en selectiegidsen. Voor de juiste keuze uit ons uitgebreid productaanbod kan je beroep doen op één van onze catalogen.

Naar de folders en catalogen

 


 

 

Ontdek onze projecten

Inspiratie nodig voor je (volgende) project? Die vind je zeker in ons overzicht van wat andere klanten samen met Cebeo realiseerden. Welke technieken of sector, het maakt niet uit. Cebeo ondersteunt zijn klanten in elk domein. Overtuig vooral jezelf.

Laat je inspireren

Cebeo projecten


Andere productcategorieën

 

 

omvormer

Energiemanagementsysteem

thuisbatterij

e mobility

warmtepomp

ventilatie

 

 

Green & Smart Home

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.