You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Dossiers

Verlichting op grote hoogte

Is puntbronverlichting altijd de aangewezen keuze in magazijnen? Presteert lijnverlichting beter in gangen? Wat is de meest economische optie? Welke invloed speelt de installatiehoogte bij mijn keuze? Is een relighting naar LED écht zoveel energiezuiniger? (Ja!)
Een relighting brengt tal van vragen met zich mee. In dit dossier maken we je wegwijs in het maken van de juiste keuzes!

MEER WETEN


Onze rekentools

Overtuig jouw klanten dankzij onze rekentools

In de “transitieperiode” waarin nieuwe systemen de oude verdringen, zijn overtuigende argumenten als terugverdientijd, correcte dimensionering en ROI, allesbehalve pasklaar. Calculatoren helpen de installateur bij zijn installatie, terwijl ze hem nog eens bakken tijdswinst opleveren, en de foutenlast beperken. Maar bovenal leveren ze ook dé argumenten bij uitstek om een twijfelende klant over de streep te trekken.

MEER WETEN


Cebeo en Siemens sluiten strategisch partnership

Cebeo en Siemens sluiten strategish partnership

Na een jarenlange samenwerking tussen Cebeo en Siemens, besloten beide partners hun engagement nog extra te versterken. Het Approved Partnership (APP) concretiseert een doorgedreven kennisoverdracht van Siemens aan de Cebeo medewerkers, opdat zij op hun beurt de klanten kunnen bijstaan, op hetzelfde expertiseniveau als de Siemens specialisten. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, verneem je in dit dossier.

MEER WETEN


Smart connected

Smart oplossingen? Win-win voor gebruiker en installateur

Smart oplossingen bewijzen hun meerwaarde in tal van technieken. Ze bieden meer gebruikerscomfort, energiebesparing en een verhoogde levensduur van de toestellen. Maar ook de installateur vaart er wel bij om slimme en geconnecteerde toepassingen te installeren. Hoe? Lees er alles over in dit dossier!

MEER WETEN


Waarom PV?

Waarom kiezen voor PV?

Ben jij net als Cebeo ook helemaal gewonnen voor hernieuwbare energie? Welke manieren bestaan er voor energiemanagement en -opslag? Hoe optimaliseer je het eigen gebruik? En verder:Bereken in enkele klikken je terugverdientijd met onze PV-calculator!

ONTDEK HET HIER


Industry 4.0

Zet nu de stap naar Industry 4.0!

Want dat is dé manier om je concurrenten enkele stappen voor te zijn. Laat je niet vangen door de idee dat zogenaamde smart factories ‘nog niet voor vandaag’ zijn. De realiteit is dat alle slimme technologieën reeds voor handen zijn. Het is duidelijk dat we evolueren naar een geconnecteerde industrie. En dat kan en zál vanaf nu ook snel gaan!

DE WERELD VAN INDUSTRY 4.0


Renovatie

Renoveren? Doe het ‘slim’!

Bij niet-vergunningsplichtige of ‘kleinere’ renovaties, worden vaak de aanwezige technieken onder handen genomen. Of het nu gaat om verlichting, domotica of verwarming, het is vaak zaak om zo weinig mogelijk te kappen en te breken. Dankzij tal van slimme, draadloze oplossingen, kan dat vandaag ook! Weet dat jouw rol als installateur hierin kan shiften naar die van technisch adviseur.

SLIM RENOVEREN? START HIER!


Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.