You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo Solutions for Industry

Slimme machines zijn de toekomst

“Slimme machines zijn de toekomst”

Kabelspecialist, verlichtingsspecialist, groothandel …: het zijn termen waar stakeholders binnen industriële bedrijven vaak aan denken als ze de naam Cebeo horen. We zijn tevreden met die spontane associaties, al is Cebeo intussen veel meer dan dat. De jongste jaren zijn we dankzij organische groei en strategische overnames almaar sterker geëvolueerd in de rol van een totaalaanbieder. Sinds 1 juli 2021 zetten we dat meer dan ooit in de verf onder de noemer ‘Cebeo Solutions for Industry’.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


Ons team: de medearchitecten van jouw project

Ons team: de medearchitecten van jouw project

Welk industrieel automatiseringsproject je ook op je bord krijgt, je staat er niet alleen voor. Het toegewijde Cebeo Solutions for Industry-team staat je graag met raad en daad bij om van elke realisatie een succesverhaal te maken. Hieronder stellen we je enkele mensen voor die dagelijks hun ervaring en expertise aanspreken om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.

LEES VERDER


Approved Partnership tussen Siemens en Cebeo

Approved Partnership tussen Siemens en Cebeo Solutions for Industry

Elkaar versterken: dat was de ambitie die Cebeo en Siemens uitspraken toen Cebeo enkele jaren geleden het certificaat van Approved Partner als Value Added Reseller van Siemens ontving. Anno 2021 zijn beide bedrijven nog beter op elkaar ingespeeld en daar genieten vooral systeemintegratoren, machine- en bordenbouwers van. “Ook op digitaal vlak hebben we de jongste jaren samen toegevoegde waarde gecreëerd”, vertelt Denny Decorte, Sales Manager Channels bij Siemens.

LEES VERDER


Schneider Electric heeft sterk partnership

Schneider Electric heeft sterk partnership met Cebeo Solutions for Industry

Eén plus één is… drie. Zeker als je de expertise en ervaring van twee specialisten in elektrotechniek bundelt in een partnership waar systeemintegratoren, machine- en bordenbouwers optimaal de vruchten van zullen plukken. Cebeo en Schneider Electric werkten al intens samen en kijken ernaar uit om voor deze doelgroepen een nog grotere toegevoegde waarde te creëren via Cebeo Solutions for Industry. “De markt is vragende partij voor de juiste oplossingen om in te spelen op Industrie 4.0. Het is de missie van Cebeo en Schneider Electric om hen vakkundig te begeleiden naar de meest geschikte aanpak”, vertelt Frederic Vercoutere, Channel Business Development Manager bij Schneider Electric.

LEES VERDER


 

goederenliften en hefbruggen van WEP Weisshaupt

PROJECT

Cebeo bouwt mee aan goederenliften en hefbruggen van WEP Weisshaupt

LEES VERDER

Cyclotron van UC Louvain

PROJECT

Cyclotron van UC Louvain energiezuiniger dankzij Siemens frequentieregelaars

LEES VERDER

 

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.