You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Comfort: van installatie tot gebruik

Videoparlofonie van 2N

Videoparlofonie van 2N: enkele bekabeling & configuratie

Videoparlofonie is een onmisbare techniek in commerciële gebouwen. Het biedt de gebruiker een gevoel van veiligheid, maar evenzeer comfort. Zo hoef je niet telkens de deur te gaan openen, of kan je iemand van op afstand binnenlaten indien je er zelf niet eens bent. Met de videocamera behoud je ook vanop afstand de controle. 2N is gespecialiseerd in IP-oplossingen voor videoparlofonie. Zowel de installateur als de eindgebruiker profiteren van installatie- en gebruikscomfort.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


Fluke test- en meetapparatuur

Werk comfortabel en veilig met Fluke test- en meetapparatuur

Als wereldleider op het gebied van compacte, professionele test- en meetapparatuur, kon Fluke niet ontbreken in deze Cebeo Buildings die de nadruk legt op comfort voor de tertiaire installateur. Hoewel de focus van Fluke voornamelijk op veiligheid ligt, spreekt het voor zich dat je als installateur eveneens comfortabel aan de slag kunt dankzij de toestellen van Fluke.

LEES VERDER

Controle over je luchtstromen

Renson: “Controle over je luchtstromen is cruciaal bij ventilatie”

Het verbeteren van de luchtkwaliteit in gebouwen, start bij monitoring. Daarna komt het er vooral op aan om stil te staan bij de ventilatie. Of het louter openzetten van ramen volstaat? “Het is beter dan niets doen, maar eigenlijk wil je controle over de luchtstromen. Zo vermijd je niet alleen overventilatie, maar sluit je ook uit dat je zomaar de vervuilde lucht van de ene naar de andere ruimte voert.”

LEES VERDER

gekoppelde technieken in alle veiligheid

Gira: gekoppelde technieken in alle veiligheid

Wie denkt aan comfort voor tertiaire gebouwen, denkt automatisch aan intelligente gebouwen. Want een intelligent gebouw ontlast de gebouwbeheerder en de aanwezige individuen. “Dankzij de oplossingen van Gira zijn alle technieken veilig en dus inbraakbestendig. Zowel voor de installateur als de eindklant een voordeel dat leidt tot een uitzonderlijk comfort.”

LEES VERDER

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.