You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Datacommunicatie in tertiaire gebouwen

installateurs steunen op het vlak van datacommunicatie

Cebeo zet alle zeilen bij om installateurs te steunen op het vlak van datacommunicatie

Een blik op onze leefwereld van elke dag volstaat om te weten: it’s all about data. Op het werk, thuis, in alle mogelijke gebouwen: we vinden het de normaalste zaak van de wereld om overal geconnecteerd te zijn en gebruik te kunnen maken van allerlei slimme toepassingen. Alleen vergt dat gebruikscomfort natuurlijk heel wat onderliggende installatie-expertise. Onze Datacom-afdeling bouwde een allesomvattende serviceverlening uit om de installateur hier op de juiste manier bij te ondersteunen.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


Sterke tripartite bewijst meerwaarde tijdens datacomprojecten

Installateur Van Vooren: “Sterke tripartite bewijst meerwaarde tijdens datacomprojecten”

Op een dag vind je de job van je leven… Als het van Frederik Flipts afhangt, blijft hij zijn huidige functie met alle plezier uitoefenen. Sinds 12 jaar werkt hij als extern specialist datacom bij Cebeo, nadat hij in dezelfde nichemarkt vanaf 1999 al een schat aan ervaring opbouwde als intern medewerker. “Het geeft veel voldoening om, samen met installatiebedrijven en sterke fabrikanten, te kunnen werken aan succesvolle datacom-projecten.” Hoe hij daarbij te werk gaat, licht Frederik toe samen met Francis Claeys, projectmanager bij installatiebedrijf Van Vooren uit Brugge.

LEES VERDER


ondersteuning bij implementatie van datacenters

APC By Schneider Electric en Cebeo werken samen voor ondersteuning bij implementatie van datacenters

Data verzamelen en analyseren om slimmer en efficiënter te kunnen ondernemen: elke organisatie heeft dat tegenwoordig hoog op het verlanglijstje staan. Tertiaire installateurs doen wat ze kunnen en prijzen zich gelukkig dat ze via de tandem APC by Schneider Electric en Cebeo de juiste producten, oplossingen én ondersteuning vinden om projecten succesvol te realiseren.

LEES VERDER


Blown Fibre begint stilaan aan opmars in tertiaire markt

Excel Networking: “Blown Fibre begint stilaan aan opmars in tertiaire markt”

Glasvezelbekabeling is een grote meerwaarde om goede datacommunicatie te faciliteren. Excel Networking is één van de weinige merken die ‘blown fibre’ onder eigen label aanbiedt. Mitch Verbeeck, Sales Manager voor de Benelux, verduidelijkt samen met Steven Gossye van Cebeo de interessante perspectieven van deze oplossing.

LEES VERDER


transitie naar het nieuwe normaal

Panduit en Cebeo begeleiden installateurs bij de transitie naar het nieuwe normaal

Fabrieken van de toekomst, ‘smart buildings’, intelligente woningen en dies meer: het zijn termen die anno 2022 al sterk ingeburgerd zijn en in de toekomst ‘het nieuwe normaal’ zullen worden. Klinkt allemaal fantastisch, alleen vergt dat natuurlijk ook aangepaste nutsvoorzieningen, zoals specifieke databekabeling. Installateurs staan dan ook voor een grote uitdaging. “Het is zinloos om te wachten op de volgende trein, want de transitie is nu al volop aan de gang”, weten Steven Gossye (Cebeo), Karel Verplaetsen (Panduit) en Erik Adriaenssens (Panduit).

LEES VERDER


 

datacommunicatie-infrastructuur in nieuw ziekenhuis van Charleroi

PROJECT 

Legrand en Cebeo: datacommunicatie-infrastructuur in nieuw ziekenhuis van Charleroi

Hoe complexer een project, hoe beter leveranciers hun meerwaarde kunnen bewijzen. Die boutade gaat zeker op voor de synergie tussen Legrand en Cebeo bij de invulling van het datacommunicatieluik voor het Grand Hôpital de Charleroi (GHdC). Vier installatiebedrijven zijn nog minstens tot eind volgend  jaar volop bezig om alles te integreren. Ze waardeerden het ten zeerste dat Legrand en Cebeo tot het uiterste gingen om de producten, de logistieke én de administratieve flow optimaal op hun keuzes en werkmethodieken af te stemmen.

LEES VERDER

 

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.