You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Gesterkt door goede partnerships

2021: Corona, toeloop op zonnepanelen, en nieuwe CEO voor Cebeo

2021: Corona, toeloop op zonnepanelen, en nieuwe CEO voor Cebeo

Over 2020 is al veel gezegd en geschreven. Mondiaal was er de gezondheidscrisis waar geen enkel land van gespaard bleef. Geheel los daarvan, zagen we op de nationale installatiemarkt een enorme toeloop op fotovoltaïsche panelen, wat het jaar óók speciaal maakte. En nóg dichter bij ‘huis’: de CEO-wissel bij Cebeo. Alle drie hebben een impact op hoe Cebeo er vandaag voor staat. 

LEES VERDER


ONTDEK CEBEO INSIGHTS 3


Nieuw distributiecentrum Cebeo in Doornik

Nieuw distributiecentrum Cebeo in Doornik

Er ging reeds een lang traject aan vooraf, maar in de eerstvolgende maand(en) is de start voorzien van de bouw van Cebeo’s distributiecentrum. Het nieuwe CDC komt er in Doornik, en zal het huidige in Moeskroen vervangen. Naast een grotere capaciteit, moderne processen en aangename werkomstandigheden is duurzaamheid een belangrijke pijler in dit ambitieuze groeiverhaal. De site in Doornik zou operationeel moeten zijn begin 2023.

LEES VERDER

56 Cebeo-filialen verspreid over heel België

56 Cebeo-filialen verspreid over heel België

Sinds 2020 hebben we filialen in Groot-Bijgaarden, Kalmthout, Ghislenghien, Doornik, Soignies en Eeklo. De toevoeging van deze zes filialen brengt het totaal voorlopig op 56, maar ook in 2021 maken een aantal verkooppunten hun opwachting. Onze Facilities Manager en Project Manager Facilities vertellen je er alles over in onze gloednieuwe Cebeo Insights.

LEES VERDER

mobiele klascontainer met zonnepanelen

Project: mobiele klascontainer met zonnepanelen

Een zeecontainer ombouwen tot volledig zelfvoorzienend klaslokaal? Het kan! Installateur Jürgen Laverge deed het en liet zich hiervoor bijstaan door de specialisten van Cebeo. Dankzij de 12 zonnepanelen op het dak en de nodige batterijen en omvormers, is dit mobiel klaslokaal klaar voor zijn eindbestemming: Kenia. Ontdek meer over dit uniek project en de concrete oplossingen die Cebeo voorstelde in het volledige artikel.

LEES VERDER

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.