You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Industriële netwerken: EEN MUST

Siemens IIOT

SIEMENS ZIET SCHAT AAN MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN DIE DE STAP NAAR IIOT ZETTEN

Een ‘Factory of the future’ worden: het is een missie waar talrijke bedrijven al in zijn geslaagd en waar anderen volop mee bezig zijn. Dat doen ze vanuit de terechte overtuiging dat inzetten op digitalisering en automatisering essentieel is, vooral voor het boeken van efficiëntiewinsten. Siemens heeft een duidelijke visie over de meerwaarde van IIoT (Industrial Internet of Things), ondersteund door hoogwaardige technologie en krachtige service.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


KLIM OP SIEMENS-LADDERS NAAR DE CLOUD

KLIM OP SIEMENS-LADDERS NAAR DE CLOUD

Data naar de cloud versturen? Steeds meer bedrijven doen het en daar hebben ze goede redenen voor. Siemens biedt passende oplossingen voor alle applicaties/installaties en kennisniveaus. Vier specialisten van de bekende fabrikant lichten de uitgebreide mogelijkheden toe. “Cybersecurity is voor ons een absolute prioriteit.”

LEES VERDER


PHOENIX CONTACT EN CEBEO BEGELEIDEN DE MARKT BIJ HAAR TRANSITIE NAAR INDUSTRIËLE NETWERKEN

PHOENIX CONTACT EN CEBEO BEGELEIDEN DE MARKT BIJ HAAR TRANSITIE NAAR INDUSTRIËLE NETWERKEN

De wereld heeft geleden onder het coronavirus. Toch had de pandemie her en der ook positieve effecten. Zo zetten ondernemingen sindsdien meer in op industriële netwerken en op ‘remote access’ tot die systemen. Het is een proces waar Phoenix Contact en Cebeo de eindklant en installateur graag bij begeleiden. Peter-Jan Deltour, productspecialist bij Phoenix Contact België, raadt bedrijven aan om niet meer bewust in de wachtzaal te gaan zitten. “De trein staat al goed op de rails, het komt erop aan hem niet te missen.”

LEES VERDER


SPECIFIEKE OPLOSSINGEN NODIG VOOR DATABEKABELING EN FYSIEKE INFRASTRUCTUUR

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN NODIG VOOR DATABEKABELING EN FYSIEKE INFRASTRUCTUUR IN INDUSTRIËLE OMGEVING

Stel: je hebt als installateur een berg ervaring opgebouwd in databekabeling voor tertiaire gebouwen. Plots komt een industriële klant je vragen om ook in zijn productieomgeving dat aspect te verzorgen. ‘Makkelijk zat’, denk je? “Vergeet het”, zegt Erik Adriaenssens van Panduit resoluut. “Iedere productieruimte heeft een apart karakter en vereist databekabeling en fysieke infrastructuur die helemaal aan de plaatselijke context is aangepast.”

LEES VERDER


GEEN INDUSTRIËLE NETWERKEN ZONDER DE JUISTE KABELS

GEEN INDUSTRIËLE NETWERKEN ZONDER DE JUISTE KABELS

Kabels zijn tegenwoordig essentieel in veel industriële toepassingen. Dat zal ook de komende jaren zo blijven. Snelle en betrouwbare communicatie is vandaag de dag de sleutel, maar draadloze communicatie is niet robuust genoeg om aan de hoge eisen van de automatiseringsprocessen in de industrie te voldoen. “Kabels fungeren voor het datacommunicatiegedeelte dan ook als ruggengraat die alle kanalen structureert”, vertellen Vincent Bruder (Product Manager LAPP France) en Philippe De Baerdemacker (Sales Manager Indirect Sales LAPP BeLux/France).

LEES VERDER


 

CEBEO SOLUTIONS FOR INDUSTRY

CEBEO SOLUTIONS FOR INDUSTRY ZORGT VOOR ONDERSTEUNING BIJ INDUSTRIËLE NETWERKEN

Als totaalpartner voor elektrotechniek, doet Cebeo zoveel meer dan louter de ‘puzzelstukjes’ voor elke realisatie te leveren. Onder meer via een selectiegids en een aantal webinars helpen we onze klanten (installateurs, bordenen machinebouwers) ook bij uitdagingen op vlak van industriële netwerken. Wouter Vierstraete (Manager Cebeo Solutions for Industry) en Luc Myny (Technical Datacom Consultant) geven duiding bij de ondersteunende diensten.

LEES VERDER


 

 

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.