You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Renovatie in tertiaire gebouwen

Wetgeving voor energiezuinige publieke gebouwen

Wetgeving voor energiezuinige publieke gebouwen

Het is de overheid menens om publieke gebouwen energiezuiniger te maken. In functie daarvan hebben de drie gewesten aparte ambities geformuleerd. Die resulteren steeds nadrukkelijker in harde doelstellingen, waarbij het EPC-certificaat telkens centraal staat. Eén ding is duidelijk: er ligt enorm veel werk op de plank om scholen, kantoren, sportcentra, kinderdagverblijven, … te laten voldoen aan de strenge eisen.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


Cebeo en Schneider anticiperen gevat op strengere normering

Cebeo en Schneider anticiperen gevat op strengere normering

Elektrificatie en digitalisering worden dé trends van de toekomst. Allemaal goed en wel, maar hoe pak je dat zo energie-efficiënt mogelijk aan? Het is een vraagstuk van veel gebouwbeheerders. Installateurs mogen er vol vertrouwen voor aankloppen bij de Study Centers en Competence Centers Prisma van Cebeo. Een kwintet van ervaren specialisten legt uit van welke ondersteuning je kan genieten voor deze slimme Schneider-oplossingen.

LEES VERDER


LEDVANCE gooit hoge ogen met LMS-systeem VIVARES

LEDVANCE gooit hoge ogen met LMS-systeem VIVARES

Om de meest geschikte sfeer voor een gebouw te creëren, is vermoedelijk niets belangrijker dan aangepast licht. Vanuit die overtuiging lanceerde LEDVANCE in het voorjaar van 2021 het VIVARES- lichtmanagementsysteem. Derek McMillan, Marcel Beerden en Jan-Pieter Heimgartner van LEDVANCE lichten de mogelijkheden van VIVARES toe.

LEES VERDER


Cablebel over het gebruik van halogeenvrije veiligheidskabels

Cablebel over het gebruik van halogeenvrije veiligheidskabels

Kabels vormen de levensader van elke elektrische installatie. Het belang van de juiste kabels voor de juiste toepassing is dan ook essentieel. Het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) schrijft nauwkeurig de verplichtingen voor. Cablebel en Cebeo kunnen de installateur ondersteunen met gericht advies en hulp bij de keuze van de juiste, hoogwaardige producten.

LEES VERDER


datacommunicatie voor klooster Vorselaar

PROJECT 

DuraConnect moderniseert datacommunicatie voor klooster Vorselaar met Excel Networking-oplossingen

Iedereen moet mee met zijn tijd, ook mensen die hun leven aan religie hebben gewijd. Vanuit dat besef investeerden de Zusters van Vorselaar recent in de modernisering van hun apparatuur voor datacommunicatie. Die klus vertrouwden ze graag toe aan DuraConnect, dat alles heel professioneel aanpakte – onder meer met hoogwaardige producten van EXCEL Networking – en rekende op de diensten van Cebeo voor leveringen op afroep.

LEES VERDER

 

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.