You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Smart Lighting: het licht van de toekomst

“technieken ontdekken in een heerlijke beleving”

Cebeo Experience Room: “technieken ontdekken in een heerlijke beleving”

“Wow”: dat woord is de beste samenvatting van het gevoel dat eindklanten overhouden aan hun bezoek aan de gloednieuwe Cebeo Experience Room (XP Room) in Brugge. Sinds twee jaar ontvangt het vijfkoppige team hier mensen die investeren in een nieuwe woning, of in een renovatie van hun huidige woonst. “Ze komen binnen met een uitgebreid vragenlijstje en vertrekken met een integrale invulling van de verlichting en andere technieken, volledig afgestemd op de plannen van hun huis of appartement”, vertellen verlichtingsspecialisten Annelies De Prest en Roland De Vos.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


Ledvance brengt SMART+ verlichting naar de tuin

Ledvance brengt SMART+ verlichting naar de tuin

Een stijlvolle aankleding zonder aangepaste verlichting? Het is even ondenkbaar als een café zonder bier. Dat geldt ook voor huis en tuin. Met SMART+ creëerde Ledvance een knap assortiment voor interieur én exterieur. Daarbij is aan alles gedacht: functionaliteit, esthetiek én installatiecomfort. Samen met Cebeo en met de juiste informatie wil Ledvance de onterechte koudwatervrees voor alles wat ‘smart’ is, wegnemen bij de installateur.

LEES VERDER


BEGA verhoogt installatiecomfort met SMART en Unilink

BEGA verhoogt installatiecomfort met SMART en Unilink

BEGA is een naam als een klok in de verlichtingswereld. De Duitse producent staat al meer dan 75 jaar synoniem voor hoogwaardige armaturen voor toepassingen binnen- en buitenshuis. Het verdeelt zijn producten via partners, waarmee het een langetermijnrelatie opbouwt. Het partnership tussen groothandelaar Cebeo en BEGA is dan ook een ijzersterk verhaal, waar de residentiële installateur de vruchten van blijft plukken.

LEES VERDER


Eaton: noodverlichting wint zieltjes, ook als het niet wettelijk is verplicht

Eaton: noodverlichting wint zieltjes, ook als het niet wettelijk is verplicht

Een volledige stroomuitval in je woning? Iedereen die het al eens heeft meegemaakt, kan getuigen dat zoiets toch maar akelig aanvoelt. Hoewel het in een eengezinswoning niet verplicht is, getuigt het van vooruitziendheid om in je huis noodverlichting te integreren, want niets is zo belangrijk als ieders veiligheid. Michael Walk, Account Manager Emergency Lighting bij EATON, geeft uitleg en advies.

LEES VERDER


 

tovert eigen privéwoning om tot eigentijdse showroom

PROJECT 

Installateur Pieter Degrande tovert eigen privéwoning om tot eigentijdse showroom

Wat als je, als installateur, klanten bij je thuis kan uitnodigen om moderne verlichtingsoplossingen te demonstreren? Het was één van de ideeën die in het hoofd van Pieter Degrande en zijn echtgenote omgingen bij de planning van hun nieuwbouwproject. Een jaar na de oplevering, is de installateur uit Veurne terecht trots op het resultaat. “De Cebeo-studiedienst kreeg carte blanche voor het verlichtingsplan en koos hoofzakelijk voor armaturen van Modular Lighting Instruments. Zeker op vlak van gebruikscomfort zetten we een grote stap vooruit.”

LEES VERDER

 

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.