You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Strengere normering voor motoren en frequentieregelaars

Strengere normering

Strengere normering voor motoren en frequentieregelaars

Energiebesparing: het is al een tijdje een absolute prioriteit voor de Europese Unie. De EU heeft die ambitie kracht bijgezet met de nieuwe verordening EU 2019/1781. De verordening geldt voor IE1, IE2, IE3 en IE4-motoren, is breder en biedt betere controlemogelijkheden. Ze gaat van start op twee momenten, respectievelijk 1 juli 2021 en 1 juli 2023. Op die manier krijgen fabrikanten en groothandels voldoende tijd om zich hieraan aan te passen.

LEES VERDER


 

download volledig dossier

bekijk volledig dossier

 


gespecialiseerde hulp bij keuze frequentieregeling

Cebeo biedt gespecialiseerde hulp bij keuze frequentieregeling

“Die nieuwe normering voor motoren, allemaal goed en wel, maar wat betekent het voor mij?” Geen zorgen: Cebeo staat klaar om je te begeleiden in dit verhaal en helpt je met aangepaste informatie en oplossingen, ook voor de frequentiesturing. Onze Cebeo-specialisten staan je graag met raad en daad bij om de meest geschikte oplossing voor je toepassing te vinden.

LEES VERDER


Frequentieregelaars van Schneider Electric

Frequentieregelaars van Schneider Electric zijn conform de nieuwe verordening

Schneider Electric beschikt met de drives van het merk Altivar al langer over passende oplossingen voor de ondersteuning van motoren. Die producten werden destijds ontwikkeld door de innovatiegedreven R&D-afdeling, gevestigd in Frankrijk. Ze voldoen aan de strengste normen. “Daardoor was het onnodig om ons assortiment te gaan aanpassen”, vertelt Thomas Vermeir, die bij Schneider Electric Benelux verantwoordelijk is voor de drives.

LEES VERDER

Siemens is klaar voor de nieuwe Europese verordening voor motoren

Siemens is klaar voor de nieuwe Europese verordening voor motoren

Wie werkt met Siemens-motoren en –drives, hoeft zich geen zorgen te maken over de gevolgen van de nieuwe Europese verordening. De producent paste zijn assortiment jaren geleden al aan de verstrengde normen op vlak van energie-efficiëntie aan, waardoor er geen updates van het aanbod nodig zijn om eindklanten optimaal te kunnen bedienen.

LEES VERDER

 

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.