You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Relighting zet schoenen in de spotlight

Door een herinrichting van een Schoenen- en kledingwinkel drong een relighting zich op. Om de juiste accenten te leggen moesten de klassieke downlights plaats ruimen voor een flexibele oplossing met richtbare spots. Ook het gloednieuwe magazijn kreeg een functionele LED-verlichting. Cebeo coördineerde de makeover.

De beste kleurweergave

De ‘Rondo’ armaturen werden in de bestaande behuizing geplaatst. In combinatie met het gebruik van springveren, was de installatie een fluitje van een cent voor de installateur. Voor de LED viel de keuze op de RA9, en dat is niet toevallig:

  • RA9-LED benadrukt het rode spectrum. In een zaak met schoenen en lederwaren zorgt dit voor een kwalitatieve kleurweergave
  • Bovendien heeft deze LED het hoogste rendement op de huidige markt


Oriënteerbare spots = meer dynamiek

Door het middengedeelte van deze grote zaak in te richten met oriënteerbare spots, werd een dynamisch effect gecreëerd, veel meer dan je hebt met klassieke downlights. Bepaalde items kunnen zo extra uitgelicht worden.

Opaal kap

Omdat in het hoge schoenenmagazijn dikwijls op een ladder moet geklommen worden, mocht het licht niet verblinden. Het gebruik van de Philips Maxos Industry met opaal kap, zorgt voor een goede verspreiding van het licht over de ganse ruimte.

 

Installateur(s): VP Elektrotechniek (magazijn)
Smet Kamiel Electro (winkel)
Leverancier: Orbit en Philips
Klant: Schoenen Molders

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.