You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

3 optimale afmetingen voor datacenters en lokale netwerken

lcs3

 

Met LCS³ biedt Legrand een compleet aanbod lcsbekabeling in koper en glasvezel aan en beantwoordt het aan de groei van datavolumes in gebouwen, aan de verveelvoudiging van het aantal netwerken en aan de behoefte aan een hogere snelheid.

 

Performantie, schaalbaarheid en efficiëntie

LCS³ is een belangrijke evolutie in het aanbod bekabelingsoplossingen van Legrand, die aan netwerken meer performantie, schaalbaarheid en efficiëntie biedt. Naast een belangrijke stijging op vlak van snelheid, dankzij topcategorie RJ45 connectoren en nieuwe, nog performantere glasvezelconnectoren (met een snelheid tot 100 Gbit/s), brengt LCS³ modulariteit met lades die koper en glasvezel kunnen combineren en die het aantal connectiepunten doen stijgen. Tegelijkertijd laten de serverracks een optimalisatie van de energie toe. Bovendien wordt de installatie en het onderhoud vereenvoudigd dankzij het vergrendelingssysteem van connectoren en ladecassettes voor automatische extractie.

Oplossingen voor alle projecten

Het assortiment LCS³ laat aan investeerders, gespecialiseerde of algemene installateurs toe om een antwoord te vinden op zijn vragen. Het aanbod is aangepast aan de vereisten voor lokale netwerken (LAN) en aan de vereisten van datacenters die nood hebben aan snelheid, compactheid, schaalbaarheid en continuïteitsgarantie. Nog een troef is de synergie met andere Legrand-oplossingen, zoals met de LCS³ kasten en PDU’s (Power Distribution Units), een ideale aanvulling op vlak van vermogensdistributie.

In het teken van innovatie

LCS³ wordt ondersteund door erkende innovaties, zoals modulaire cassettesystemen of de nieuwe kabellasser. Alle koperverbindingen in het gamma zijn bovendien PoE+ gecertificeerd. En omdat LCS³ de installatie van betrouwbare en performante data-infrastructuren toelaat, maakt het gamma actief deel uit van Eliot, het initiatief van Legrand gewijd aan het Internet of Things.

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.