You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

8 voordelen van elektrische vloerverwarming

 

comfort

HET COMFORT VAN ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

Wij willen dat u zich prettig voelt bij uw verwarming. Dit komt omdat uw verwarmingskeuze invloed heeft op uw leven. Hoewel efficiëntie belangrijk is, moet comfort niet over het hoofd worden gezien. Elektrische vloerverwarming voldoet aan beide criteria.

Elektrische vloerverwarming is efficiënter - met stralingswarmte, gecombineerd met de nieuwste infraroodtechnologie en intelligente regeling. Duurzamer - met innovatieve ideeën, recyclebare materialen en zonne-energie. Geen compromis, maar de optimale combinatie van efficiëntie en gemak.

 

De totale kosten

Al jaren wordt aangenomen dat verwarming met elektriciteit duur is. In dit geval denken mensen meestal aan verouderde opslagverwarmers, maar dat is imiddels verleden tijd. Dankzij technische ontwikkelingen, nauwkeurige regeling en structurele optimalisatie van de isolatie van buitenmuren en ramen, is dit gezegde niet langer waar.

Integendeel: als u rekening houdt met de investering van het verwarmingssysteem, de bedrijfskosten en het noodzakelijke onderhoud gedurende 20 jaar, is elektrische verwarming, hetzij elektrische vloerverwarming of in combinatie met LAVA®-infraroodverwarming, één van de meest comfortabele en kostenbesparende systemen in vergelijking met andere verwarmingssystemen.

kosten

 

comfortabele warmte

COMFORTABELE WARMTE - GEEN HETE LUCHT.

U wilt een knusse - warme kamer - geen hete lucht. Als u kiest voor elektrische vloerverwarming, verwarmt dit niet de lucht, zoals wel het geval is met de zogenaamde convectieverwarming.

De stralingswarmte van vloerverwarming voelt bijzonder comfortabel, wat betekend dat de kamertemperatuur van de kamer kan worden verlaagd tot maximaal 3 °C, met behoud van het comfort. En elke graad °C minder bespaart ongeveer 6% aan energie, en dus ook aan geld.

 

ALLERGIE PATIËNTEN KUNNEN BETER ADEMEN.

Allergie patiënten profiteren van stralingswarmte. Traditionele verwarmingssystemen verwarmen de lucht om een gevoel van warmte te creëren. De warmte gaat eerst naar het plafond, vervolgens koelt de warmte af en zakt het weer naar de vloer, wat waardevolle energie verspilt.

Bovendien wordt het stof opgewerveld, verbrand en de lucht uitgedroogd. Dit is stressvol voor mensen met allergieën.

allergie

 

 


 

gezonde warmte

Gezonde warmte

Warmte voor een behaaglijk gevoel door stralingswarmte bij een lage temperatuur zonder elektromagnetische velden, met minimale stofverplaatsing en een constante luchtvochtigheid. 

flexibel

Flexibel

Flexibel in de temperatuurregeling. De elektrische verwarmingsmatten zijn toepasbaar als bijverwarming en als volledige hoofdverwarming en kunnen op maat gemaakt worden. Wij kunnen de verwarmingsmatten volledig aanpassen aan uw behoefte.

lange levensduur

Lange levensduur

 De verwarmingsleidingen van de ETHERMA verwarmingsmatten zijn niet onderhevig aan slijtage en hebben daardoor een uitzonderlijk lange levensduur en zijn volledig onderhoudsvrij.

de energievorm van de toekomst

De energievorm van de toekomst

Schone stroom uit water, wind en zon. Onafhankelijk dankzij eigen stroomopwekking.

 

comfortabel

Comfortabel

Snelle warmte door één druk op de knop of volledig automatisch geregeld via een intelligente thermostaat met weekprogramma. 

zeer energie-efficiënt

Zeer energie-efficiënt

Warmte ontstaat daar waar het nodig is, 100% verliesvrij.

voordelig

Voordelig

Relatief lage investerings- en onderhoudskosten, besparing op bedrijfskosten door geringere warmtebehoefte en zeer precieze lokale verwarming. 

eenvoudige montage

Eenvoudige montage

Snelle installatie en minimale opbouwhoogte. Al enkele dagen na plaatsing te gebruiken. Eenvoudig en snel gemonteerd

ETHERMA netverwarmingsmatten zijn 35 jaar geleden ontwikkeld en staan sindsdien op de testbank en worden regelmatig verbeterd. Eenvoudige installatie bespaart u tijd en kosten.

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.