You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Aandrijfkabels volgens bekende fabrieksstandaarden in slechts enkele dagen

igus

 

Igus is een Duitse producent van tribologisch geoptimaliseerde kunststoffen waarmee machineonderdelen vervaardigd worden.
In België bedienen we meer dan 3000 klanten die actief zijn in grote verscheidenheid van industrieën. Met de online tools die terug te vinden zijn op onze website kan je concreet levensduur berekenen van onze verschillende producten in jouw toepassing.

Het gamma bestaat uit onder meer glijlagers, lineaire geleidingen, kabelrupsen en kabels; de zogenaamde motion plastics.

Voor deze laatste beschikken we over meer dan 4600 drivekables, die geschikt zijn voor meer dan 20 fabriekstandaarden; zoals Siemens, SEW, B&R…

Dankzij onze online tool is het in slechts 2 stappen heel eenvoudig om de juiste drivekabel te vinden én dit – als enige fabrikant - met een garantie tot 36 maanden of meer dan 10 miljoen slagen! Bovendien bedraagt de levertermijn slechts enkele werkdagen.

De chainflex kabels die worden gebruikt voor readycable producten zijn intensief getest in het eigen laboratorium van igus met een oppervlakte van 3.800 m², dat het grootste laboratorium in de sector is. De geconfectioneerde readycable kabels garanderen een lange levensduur dankzij uitgebreide testen en kwaliteitsinspecties in het eigen laboratorium van het bedrijf en ruim 25 jaar ervaring op het gebied van productie en confectionering van kabels.

 

cf case

Voor onze kabels hebben we ook een innovatief en kosteneffectief opslagoplossing; met name de nieuwe igus® chainflex® CASE. De chainflex® CASE is een kartonnen doos waarmee kabeltrommels zonder pallet kunnen worden verzonden. Dit betekent dat de goederen door een pakketvervoerder kunnen worden verzonden.

De chainflex® CASE wordt niet alleen gebruikt voor transport, maar werkt ook als opslagsysteem voor kabelhaspels. De kabel kan gemakkelijk direct uit de doos worden afgerold. Dankzij de stapelbaarheid heeft u flexibele opslagmogelijkheden.

Kort gezegd helpt dit systeem u te besparen op verzend-, verwerkings- en opslagkosten.

Nieuwe verzendoplossing voor chainflex® kabels
Verzendoplossing chainflex® CASE S

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.