You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Aansluitklemmen voor schakelkasten: Klippon® Connect

Klippon

 

Klippon® Connect als baanbrekende oplossing voor connectiviteit

Steeds complexere productieprocessen en technologische vernieuwingen in het kader van Industrie 4.0 vragen om nieuwe oplossingen voor een efficiëntere paneelbouw, inclusief de aansluitklemmen. Met Klippon® Connect voldoet u aan alle eisen van vandaag en morgen: op maat gemaakte applicatieproducten, universele aansluitklemmen en procesondersteunende diensten bieden de juiste oplossing voor elk concept.

Aansluittechniek

Bent u dus op zoek naar de juiste verbindingstechnologie voor uw schakelkast? In combinatie met onze aansluitklemmen biedt Weidmüller diverse technologieën voor het veilig aansluiten van verbindingsdraden, kabels en geleiders in uw schakelkasten. U kunt vertrouwen op onze innovatieve oplossingen, zoals de SNAP IN-technologie, die directe verbinding van flexibele geleiders en adereindhulzen mogelijk maakt. Of misschien geeft u de voorkeur aan onze beproefde schroefverbindingstechniek. Wat u ook nodig hebt, wij hebben de oplossing.

SNAP INto future met Klippon® Connect

Tijd is geld. Daarom moeten de installatiewerkzaamheden in de schakelkastbouw steeds sneller worden uitgevoerd, bij voorkeur geautomatiseerd. Tegelijkertijd moeten de verbindingen permanent betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden zijn. De nieuwe Klippon® Connect aansluitklemmen met Weidmüller's revolutionaire SNAP IN technologie voldoen aan al deze eisen - en zijn uiterst eenvoudig in gebruik: gestripte fijnaderige geleiders hoeven alleen maar in het aansluitpunt te worden gestoken, en het aansluitpunt klikt dicht met een duidelijk hoorbare klik. De geleider is permanent en betrouwbaar verbonden. Om de verbinding te verbreken, druk je op de groene drukknop. Het kon niet sneller of gemakkelijker zijn.

Bekijk ons assortiment

Klippon
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.