You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Aldes breidt zijn gamma extractoren uit

aldes

 

Ontdek het nieuwe, volledige assortiment luchtextractoren van Aldes en kies het model dat het beste bij u past.

Als ventilatiespecialist biedt Aldes een breed gamma aan oplossingen aan, van systeem C tot systeem D, inclusief alle toebehoren. Bij een verbouwing raadt Aldes aan om een ​​systeem C te plaatsen. In sommige opstellingen is het echter moeilijk om een ​​Gecontroleerd Mechanisch Ventilatiesysteem (GMV) te installeren. Het is dus aanbevolen om een ​​extractor te installeren, een ventilatieoplossing die per kamer kan geïmplementeerd worden, en goedkoper en eenvoudiger is qua plaatsing.

Om aan de vraag van de markt te voldoen, heeft Aldes besloten zijn bestaande assortiment extractors uit te breiden. Het aantal mogelijkheden wordt hierdoor uitgebreid: meer uitvoeringen, meer opties en meerdere diameters.

De nieuwe extractors werken ook extreem stil, bijna fluisterend. Ten slotte is het hele assortiment zeer eenvoudig te installeren: je hebt slechts 4 schroeven nodig, ongeacht het model.

De nieuwigheden zitten opgedeeld in twee categorieën: plaatselijke en permanente extractors. De plaatselijke categorie omvat nu drie modellen: GRAPHIC is de nieuwkomer, DESIGN en DECO bestonden al eerder. GRAPHIC is krachtiger dan de andere twee en heeft een strak design. De categorie permanente extractors is nieuw en bestaat uit drie modellen die continu ventileren: INEA, INEA ECO SILENT en INEA EXPERT. De verschillen tussen deze modellen zitten in het luchtdebiet en de activatie van de Boost-modus: handmatig voor de INEA en afhankelijk van de luchtvochtigheid voor de andere twee.

De keuze voor een bepaald model wordt gemaakt op basis van verschillende criteria:

  • De behoefte: plaatselijke of permanente luchtafzuiging
  • De oppervlakte van de kamer
  • Het type activering
  • De lengte van het luchtafvoerkanaal

Bekijk ons assortiment
aldesbenelux.com

aldes
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.