You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Aldes, een fabrikant in hartje Europa

aldes

 

Aldes Benelux maakt deel uit van de internationale familiale groep Aldes die de levenskwaliteit van personen in gebouwen wil verbeteren. Onze visie en bestaansreden is om aan alle bewoners in gebouwen een gezonder leven te bieden. Dankzij onze expertise in luchtbehandeling dragen we bij aan de ontwikkeling van intelligente en aangename binnenruimtes. We helpen zorg dragen voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners, en dragen op een milieuvriendelijke manier ook bij aan een betere planeet.

Lucht helpt ons niet alleen om te ademen, maar ook om gezonder te leven.

Een gezonder leven begint ook bij de productie en het transport van producten. De groep Aldes heeft overal ter wereld fabrieken, om zo dicht mogelijk bij de eindmarkten te kunnen produceren. De voordelen zijn duidelijk: lagere milieukosten en producten die aangepast zijn aan de lokale eisen. Voor de Europese markt zijn er tien productievestigingen verspreid over België, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Polen.

In België is de productievestiging in de Luikse regio gespecialiseerd in luchtverdeling. De site werd opgericht in de jaren 70 en vervoegde de groep Aldes in 2000. Hij beschikt over productielijnen voor staal en voor aluminium, en ook over een geautomatiseerde poederlaklijn en ponsmachines met numerieke besturing. Met deze uitrustingen worden roosters en luchtverspreidingselementen op maat (afmetingen, kleur, tussenafstand lamellen, enz.) geproduceerd. Een van de topproducten die in België worden geproduceerd is het plafondrooster Aldes Twisted. Dit wervelrooster wordt in plafonds gebruikt voor luchttoevoer en -afvoer, met debieten van 150 tot 600 m³/u. Het is uitgerust met een rond, decentraal plenum, en kan ook akoestisch en thermisch worden geïsoleerd. De Aldes Twisted oogt esthetisch, en is geschikt voor ventilatie, luchtbehandeling en verwarming. Het is dan ook ideaal voor ventilatie in utiliteitsgebouwen.

Bekijk ons assortiment
aldesbenelux.com

aldes
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.