You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Alle soorten geleiders zonder gereedschap met elkaar verbinden

wago serie 221

 

WAGO presenteert de “inline” connector van de serie 221 met bedieningshendel voor de universele geleideraansluiting in doorgangsrichting.

Een doordachte en geavanceerde aansluiting voor alle soorten geleiders van 0,2 tot 4 mm² – ongekend eenvoudig, snel én veilig. Daarvoor staat de nieuwe inline connector van de serie 221 met bedieningshendel van WAGO.

De inline connector van WAGO bundelt alle bekende voordelen van de verbindingsklemmen van de serie 221 in een slanke vormgeving: een universele geleideraansluiting, die dankzij de hendel zonder gereedschap bediend kan worden en een veilige aansluiting garandeert.

Maximaal vijf klemmen kunnen in hiervoor geschikte adapters worden vastgeklikt. Een uitbreiding met meer adapters is eveneens mogelijk. Hierbij is de vaste installatie van de adapters, bijvoorbeeld op een draagrail (DIN-rail), naar keuze met of zonder trekontlasting mogelijk. De adapters kunnen vastgeklikt, vastgeschroefd, verlijmd, aangesloten of opgehangen worden.

wago

 

wago

Universele doorverbinders voor kleine installatieruimten

Als universele verbinder biedt de inline connector niet alleen uitkomst bij bekende installatietoepassingen met weinig beschikbare ruimte, maar behoren ook nieuwe toepassingen tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laboratorium- en testopstellingen, productietestvelden, de aansluiting van verlichtingsarmaturen in tussenplafonds en de verlenging van luidsprekerkabels of aan aftakdozen in industriële toepassingen.

Eenvoudig en snel in gebruik en een gegarandeerd veilig contact

De aansluiting van massieve, fijnaderige en meeraderige geleiders in doorgangsrichting wordt dankzij de inline connector van WAGO niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook comfortabeler. De vertrouwde veerklemtechniek in een compacte en transparante behuizing zorgt voor een onderhoudsvrije en zichtbaar veilige aansluiting van alle soorten geleiders met doorsneden van 0,2 tot 4 mm².

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.