You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Altijd de juiste voeding voor uw apparatuur

De gloednieuwe Modicon voedingen bieden u niet enkel een zeer ruime keuze, maar ze behoren ook nog eens tot de meest compacte op de markt.

 

Afhankelijk van de ruimte die u ter beschikking heeft (en het gewenste vermogen) heeft u keuze tussen drie behuizingsformaten. De nieuwe apparaten variëren van 10 W tot 480 W, voor 5 V, 12 V, 24 V, 48 V uitgangsspanningen.

Het ABLM Modular gamma is perfect voor eenvoudige automatiseringsapplicaties met vermogens van 10 tot 60 W en een uitgangsspanning van 5, 12 of 24 VDC. Door de vorm en het compacte karakter van de behuizing (de meest compacte modellen hebben een breedte van slechts 18mm) kan deze direct op een paneel worden gemonteerd, in een modulair verdeelbord of op een omega-rail in een kast. De Modicon ABLM Modulaire voeding voldoet aan de overspanningscategorie III en kan daarom direct worden aangesloten op centrale verdeelborden. Bij overbelasting onderbreekt de stroomvoorziening de stroomtoevoer; wanneer de bron van de overbelasting is verholpen, keert de voeding terug naar de nominale toestand (automatische reset).

Schneider Modicon
Schneider Modicon

 

Het type ABLS Optimized biedt competitieve functionaliteit en is ontworpen om stuurstroomcircuits te voeden in industriële toepassingen van 50 tot 480 W. Ze zijn verkrijgbaar in 2 behuizingsformaten: een compacte behuizing van 75 mm hoogte of boekformaat behuizing van 124 mm hoogte. ABLS geoptimaliseerde voedingen behoren tot de meest compacte op de markt. De printplaat van de voedingen in boekformaat heeft een conforme coating om bestand te zijn tegen veelvoorkomende stof en chemische verontreinigingen.

De nieuwe Modicon voedingen voldoen aan de IEC-normen. Voedingen met een uitgangsvermogen van 24 Vdc en een uitgangsvermogen gelijk aan of lager dan 90 W voldoen ook aan NEC Klasse 2 en voldoen aan de Limited Power Source. De harmonische vervuiling wordt tot een minimum beperkt voor alle typen Modicon-voeding, waardoor wordt voldaan aan de vereisten van norm IEC / EN 61000-3-2.

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.