You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Altijd het juiste licht met de dimmers van Niko

cebeo dimmer

 

Verlichting is meer dan alleen maar je lampen aan- en uitknippen. Met dimmers verlicht je elke ruimte optimaal. Want gedimd licht zorgt voor aangename verlichting, meer ergonomie en een serieuze energiebesparing. Dimmers zijn geschikt voor elk project: woningen, kantoren, scholen en werkplaatsen. Ongeacht de ouderdom van de elektrische installatie. Alle dimmers zijn compatibel met elke Niko afwerking in het assortiment van Niko Pure, Niko Intense tot Niko Original.

 

Universele dimmers

Universele dimmers zijn geschikt voor de meeste types dimbare lampen. Zelfs al kies je voor een ander lamptype en een andere instelling, de universele dimmer blijft de verlichtingsarmatuur of je lampen perfect dimmen. Ons assortiment standalone en Niko Home Control inbouwdimmers bevat draaiknop – en drukknopdimmers voor dimbare ledlampen, 230V-halogeenlampen, laagspanningshalogeenlampen, spaarlampen (CFLi) en zelfs gloeilampen.

Wil je de lichten dimmen vanuit een gecentraliseerde locatie in de zekeringkast? Kies dan uit onze standalone modulaire dimmers of onze modulaire dimmers voor Niko Home Control. Dat zijn ook universele dimmers.

cebeo dimmer

 

Draad- en batterijloze dimschakelaar

Niko heeft een uitgebreide reeks draadloze schakelaars ontwikkeld voor diverse standaarden voor verlichtingssystemen, waaronder Hue®, Casambi®, Xicato®, KNX® en EnOcean®. Armaturen kunnen nu vanop afstand bediend worden zonder bedrading en zonder kap- of breekwerk. De schakelaars zijn daarom perfect voor glazen wanden en eigentijdse interieurs. Bovendien werken ze via de impuls en kinetische energie van de drukknopbeweging. Daardoor is er geen stroomverbruik en heb je geen batterijen nodig.

Draaiknopdimmer voor ledlampen

Deze dimmer garandeert een uitstekende dimkwaliteit voor alle dimbare ledlampen in een kring met een belasting tussen 4 en 200 W. Omdat er maar 2 draden voor nodig zijn, is hij makkelijk te integreren in renovatieprojecten én in nieuwbouw.

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.