You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Assortiment nokkenschakelaars en werkschakelaars van Eaton blijft uitbreiden

nokken

 

De 3 belangrijkste eigenschappen van Eaton’s assortiment krachtige, robuuste en compacte industriële nokkenschakelaars en werkschakelaars zijn: Uitstekende kwaliteit en mogelijkheden, hoge industriële beschermingsgraden en alle essentiële wereldwijde goedkeuringen. Al jarenlang worden deze producten gekozen voor diverse industriële toepassingen. Men is bekend met het basis-assortiment en kent de eigenschappen en de kwaliteit van de producten. De grootte van dat assortiment blijft echter maar uitbreiden.

Alle Eaton Moeller series T&P nokkenschakelaars en lastscheiders zijn namelijk verkrijgbaar in een uitgebreide reeks complete combinaties van voor-gemonteerde schakelaars, hendels en behuizingen, om te voldoen aan de specifieke vereisten van klanten. Dit bespaart kostbare tijd in het assemblageproces van de klant en vermindert verpakkingsafval en orderadministratie.

Daarnaast kan het assortiment worden onderverdeeld in 3 basis montagestijlen: Paneelmontage, Rear-montage en ‘In behuizing’, waarbij de voor-gemonteerde varianten in behuizing sinds kort in nieuwe varianten beschikbaar zijn.

 

nokken

Eaton breidde namelijk recentelijk het aanbod van de nokkenschakelaars en lastscheiders in behuizing uit met nieuwe IP65 plaatstalen behuizingen om extra bescherming te bieden. Ook hebben ze vorige maand het assortiment uitgebreid met varianten die speciaal geschikt zijn voor PV-installaties.  Deze nieuwe PV-werkschakelaars hebben een andere beschermingsgraad waardoor ze niet geschikt zijn voor de industriële markt, maar krijgen daar wel een extra aansluiting aan de buitenzijde voor terug waardoor AC- en DC-montage los van elkaar kan plaatsvinden.

De komende jaren zal Eaton blijven innoveren. Ook op hun welbekende industriële productportfolio. Blijf daarom goed op de hoogte van alle veranderingen en updates.

ONTDEK DE SCHAKELAARS VAN EATON


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.