You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Atkore Vergokan montagesystemen: voor elk project een oplossing

atkore unistrut

 

Atkore Vergokan is niet alleen uw specialist in draadgoten, kabelgoten en kabelladders, ook voor een uitgebreid assortiment montagesystemen kunt u bij ons terecht. Onze systemen zijn betrouwbaar en eenvoudig te monteren, met een aanzienlijke tijdswinst als gevolg. Daarnaast zijn wij ook exclusief verdeler van het Unistrut gamma.

Atkore Unistrut

Unistrut is een toonaangevende speler in de markt van metalen montagesystemen en biedt een uitgebreid assortiment aan van ophangingen, buisklemmen, betonnen inserts en accessoires. De firma beschikt over een wereldwijd netwerk van engineering- en distributiecentra. Het hoofdkantoor van Unistrut is gelegen in Birmingham (UK).

Unistrut profielen

Wij beschikken over een uitgebreid gamma enkele en dubbele profielen, al dan niet geperforeerd en met kleine of grote sleufgaten. C-profielen en montagehulpstukken van Unistrut bieden totale flexibiliteit bij het ontwerpen en bouwen van assemblages voor modulaire montagesystemen. De vele montage- en verbindingsstukken maken alle montages mogelijk. De producten van Unistrut zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Deze afwerkingen bieden een verschillende mate van corrosiebescherming voor gebruik in uiteenlopende omgevingen. Indien nodig, kunnen af-fabriek decoratieve afwerkingen (zoals poedercoating) worden besteld.

 

atkore unistrut

atkore unistrut

 

Speciale c-profielen unistrut p1000

Wij bieden ook artikelen aan die kunnen aangepast worden naargelang wat u nodig hebt voor uw project. Deze artikelen kunnen op aanvraag worden besteld (RFK). Voor de speciale C-profielen P1000 is een minimale afname vereist – RFK.

Atkore Vergokan kan dus een volledig voorstel maken specifiek voor de klant, in sendzimir, hot-dip, zink alumium en zink magnesium, omgevings- en projectgebonden. Meer info nodig? Neem dan zeker contact met onze ervaren salesmensen. Zij helpen u graag de juiste oplossing te vinden.

Bekijk ons assortiment

 

atkore unistrut

atkore unistrut

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.