You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Back to the Essentials.

Het Essentials gamma brengt goed ontworpen, architecturale verlichtingsoplossingen voor iedereen. Het combineert een goed ontwerp en goede functionaliteit met de juiste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

De Essentials-reeks is speciaal ontwikkeld voor de waarde-georiënteerde klant die op zoek is naar de betrouwbaarheid van een gevestigd merk. De selectie van producten biedt een aanvulling op het Delta Light® premium gamma. Het biedt een basisaanbod, maar desalniettemin een complete selectie van binnen- en buitenverlichting (inbouw en opbouw), track verlichting en profielen met een snelle beschikbaarheid.

De Essentials-reeks biedt een kostenefficiënte en complete oplossing voor de verlichtingsnoden van diverse projecttypes, echter in beperkte kleuren, afwerkingen en opties.

Bekijk spaaractie op de e-shop

delta light

 

Essentials. Een volledig gamma.

Met het Essentials-aanbod kunt u een volledig project, van residentieel tot retail, uitvoeren: van inbouwarmaturen met beperkte inbouwdiepte voor accent of algemene verlichting, tot opbouwtoestellen voor diverse toepassingen, gecombineerd met wandmodellen om een bepaalde sfeer te creëren. Met track spots tot 3000lm, verschillende stralingshoeken en zelfs een zoom-functie, behoren ook retail projecten tot de mogelijkheden.


Wat is er nieuw in het Essentials II assortiment?

 
76mm uitsparing

Één diameter, meerdere oplossingen

Binnen het Essentials-assortiment bieden we een groot aantal opties aan die in één en dezelfde diameter kunnen worden geïnstalleerd. Gaten kunnen vooraf worden geboord en de keuze voor de verlichting kan achteraf worden gemaakt. Binnen Partou, Varo en Deep Varo bieden we armaturen aan die in een gatdiameter van 76 mm passen.

ds

Koza In /On

Vierkant design, richtbare spot

Nieuw in het Essentials-assortiment zijn richtbare ‘downlights’ in een vierkant design. Het Koza-programma bestaat uit inbouw- en opbouwarmaturen, zowel in enkele als dubbele uitvoering. Voor verschillende toepassingen te gebruiken dankzij de individuele flexibiliteit van de spots.

Bekijk aanbod

magma

Magma

Verfijnde eenvoud

De looks van onze nieuwe pendel heeft iets vertrouwd maar toch onderscheidend door de combinatie van de elementaire trechtervorm en de meer uitgesproken bovenzijde van de armatuur. Verkrijgbaar in volledig wit of als zwart-goudcombinatie, een eigentijds ontwerp voor een gezellige setting.

Bekijk aanbod

 

partuo

Partou

Past overal

Het Partou gamma kent talloze toepassingsmogelijkheden, omdat het ronde en vierkante vormen, vaste en verstelbare armaturen combineert en een IP44-beschermingsklasse biedt. Kan werkelijk overal worden gemonteerd: van woning tot horeca, van eetkamer tot badkamer.

Bekijk aanbod

 

 

en er is meer …

Bovenop deze nieuwigheden hebben we ook enkele bestaande families uitgebreid om het Essentials-assortiment compleet te maken. Binnen de Drummer-familie bieden we nu 4000K- en DALI-armaturen voor Drummer 90, we hebben IP44-versies voor de kleinste leden van Diro SBL, Qoby R is er nu ook in een LED retrofit-versie, met Gala T en Gala XL breiden we de wandoplossingen uit en met Fox kunt u uw gezellige licht setting verder uitbreiden naar buiten.

Fox is ideaal voor het aanlichten van wandelpaden, om bomen of sculpturen mee te accentueren of om een gevel of tuinelement uit te lichten. Hij combineert een compact design met een grote beweeglijkheid, wat van Fox een uiterst flexibele oplossing maakt die slechts subtiel aanwezig is.
Fox komt standaard op een pin en kan rechtstreeks op de netspanning aangesloten worden, hierdoor is deze uitermate makkelijk in installatie.

Bekijk product

fox

 


delta light

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.