You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bahco: kenners weten waarom

bahco tools

 

Zeg je Bahco, dan worden de pupillen van de échte vakman of -vrouw al een beetje groter. Bahco maakt namelijk gereedschap van de bovenste plank, al 135 jaar. Sinds 1886 ontwikkelen we, op onze eigen R&D-afdeling, gereedschap voor bijna alle toepassingen, met name gericht op de professional. Maar ook zelfbenoemde vakmensen met ambitie kennen de weg naar het Bahco-assortiment.

Vaklieden die met Bahco werken zijn zuinig op ons gereedschap. Daartegenover staat dat wij zuinig zijn op onze gebruikers. Safety first geldt ook bij ons. Dat is duidelijk te merken in het design van onze producten. We besteden aan de tekentafel en productieband veel aandacht aan uw persoonlijke veiligheid. Maar ook als u met elektriciteit, op hoog niveau of in kritische ruimtes werkt, is er eigenlijk maar één optie: Bahco.

Ergonomie vinden we zeer belangrijk. Goed en ergonomisch gereedschap belast de gebruiker minder en verkleint de kans op blessures. Daarom ontwikkelen we onze gereedschappen volgens een elfstappenplan waarbij de eindgebruiker nauw is betrokken. Samen testen we onze producten door en door, totdat het resultaat optimaal is.

bahco tools

 

bahco tools

Bahco heeft een uitgebreid assortiment (meer dan 250 producten) geïsoleerde gereedschappen, ontworpen voor elektriciens. Zij kunnen hiermee veilig werken aan apparatuur met een spanning tot 1000 volt. Al dit gereedschap voldoet aan de internationale norm IEC 60900 en wordt onderworpen aan zeer strenge individuele testen.

Bahco heeft, behalve geïsoleerd gereedschap, ook een speciaal RVS-assortiment. Dit roestvaststalen gereedschap is speciaal ontworpen voor gebruik in kritische omgevingen, zoals stofvrije ruimtes. Door RVS-gereedschap te gebruiken, wordt het risico op besmetting door ijzerhoudende deeltjes weggenomen. En voor omgevingen met explosiegevaar, zoals de petrochemie of mijnbouw, is het vonkvrije gereedschap van Bahco absoluut de veiligste keus.

Stelt u de hoogste eisen aan uw gereedschap? Doe uzelf een plezier en kies voor Bahco. Kenners weten waarom.

Bekijk het volledige aanbod van Bahco

 

 

 

 

 

 

 

 

bahco tools

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.