You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bailey BaiSpot Black serie

bailey

Bailey introduceert de BaiSpot Black serie. Deze reflector lampen onderscheiden zich niet alleen door hun stijlvolle zwarte behuizing maar ook door de hoge CRI-waarde (kleurechtheid index) van 90. Dubbel zo mooi dus.

 

De serie bestaat uit 4 PAR modellen (Par 16, 20, 30 en 38) met een E27 voet. Deze zijn uitgerust met stereoscopische led elementen (SCOB) die zorgen voor een nagenoeg perfecte nabootsing van de halogeen voorgangers. De sierlijke “anti-glare” brug zorgt ervoor dat men niet verblind wordt door het led-element. Door het speciale patroon van de spiegelreflector krijgt men een homogene lichtverdeling. Daarnaast bevat de serie MR16, GU10 en 2 AR111 spots. Deze zijn uitgevoerd met SMD led elementen die zorgen voor een hoge lichtefficiëntie. Door het gebruik van een “anti-glare” diffuser wordt verblinding tegengegaan. Om het geheel nog interessanter te maken, zijn alle modellen uit de Black serie dimbaar.

De behuizing is dermate stijlvol dat deze lichtbronnen perfect in een open armatuur kunnen worden gebruikt. Natuurlijk kan men ze ook combineren met een lamphouder aan wand, plafond of pendelset. De zwarte Bailey lamphouders in metaal, aluminium, terrazzo of porselein vormen hiervoor een perfecte fit.

BEKIJK het BAISPOT gamma van bailey

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.