You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bailey: vintage armaturen en vintage bulbs

bailey

 

Retro, vintage of nostalgic, hoe je de stijl ook noemt er blijft altijd een markt voor. Industrial style interieurs smachten naar producten die erbij passen. Bailey heeft daarvoor niet alleen vintage armaturen maar zelfs ook retro bulbs ontworpen die passen als een handschoen in deze sfeer. Qua armaturen de AHOI scheepsarmaturen met een ronde, ovale en lantaarn versie. Voor deze armaturen worden vintage materialen gebruikt om de originele scheepslook te behouden. Vanwege het waterdichte karakter (IP44) kunnen de armaturen zowel binnen als buiten worden gebruikt als wandlamp.

De Wall Ledge is een wandarmatuur waarbij men naast de bulb ook nog andere accessoires kan plaatsen en met de Stand Tall en Stand Small een vloer- en tafellamp waarin de lichtbron mooi uitkomt.

Met een inmiddels fameuze Spiraled® lichtbron kan men het afmaken. De gekrulde led filamenten zorgen ervoor dat de men nu een soort duurzame led gloeilamp heeft die naast licht veel sfeer brengt. Door de jaren heen is de serie uitgebouwd en is het een van de succesvolste series decoratieve led lampen in de professionele markt.

Echter met een echte Spiraled Nostalgic lichtbron met het karakteristieke puntje en de bijzondere filamenten (qua vorm en licht) maakt men de vintage sfeer compleet. Bij deze serie zijn de filament lampen nog wat sierlijker en het puntje aan het uiteinde van de lamp geeft de lamp nog een nostalgischer vintage of retro uiterlijk. Beschikbaar in helder, goud en zwart. Vanzelfsprekend zijn de Nostalgic lampen energiezuinig. Deze lampen zijn dimbaar op een led dimmer.

 

Bekijk ons assortiment
Meer op bailey.nl

bailey
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.