You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bega: comfortabele besturing van lichtscenario’s – overal

bega connect

 

De toekomst van lichtmanagement: BEGA Connect

be71209 dali connector

Eenvoudig, comfortabel en snel gebruiksklaar: met BEGA Connect wordt lichtmanagement online in de cloud mogelijk – en dit zelfs onafhankelijk van een beschikbare internetverbinding.
De locatie doet er niet toe: BEGA Connect zorgt voor een vakkundige besturing van zowel kleinere lichtinstallaties als grote verlichtingsprojecten in hoogwaardige architectuur – ongeacht waar deze zich bevinden.

BEGA Connect is een cloud-gebaseerde lichtbesturing voor hoogwaardige architectuur. Het technologie-onafhankelijke platform voor de uiterst eenvoudige installatie, configuratie en scènebesturing van verlichtingssystemen maakt via de intuïtieve BEGA Connect app de besturing, planning, automatisering en bewaking van armaturen mogelijk, zowel afzonderlijk als in groepen. Van overal ter wereld en ook zonder nabije internettoegang.

Met BEGA Connect worden complexe zaken eenvoudig, voor professionals én beginners. Waar vroeger eerst uitgebreide DALI-installaties moesten worden gepland en gerealiseerd, kan voortaan snel en ongecompliceerd van start worden gegaan. Ook zonder DALI-kennis kan met de BEGA Connect app het systeem eenvoudig in gebruik genomen, bediend en onderhouden worden.

 

Op locaties waar geen internetverbinding beschikbaar is, biedt de Air Connector een onafhankelijke online toegang via LTE-M. Gewoon aanzetten en de verlichtingsinstallatie is online. Zonder internetverbinding en grondwerken, enkele eenvoudige stappen volstaan. Dat de complexiteit van de besturingstechnologie veel eenvoudiger wordt gemaakt, is een van de grote voordelen van het lichtmanagementsysteem. De Air Connector is ideaal voor verlichtingsinstallaties zonder toegang tot een lokale internetverbinding. Het is een ongecompliceerde oplossing voor bijvoorbeeld monumenten en gedenktekens, parkeerterreinen of kerken, parken en pleinen. Het is van essentieel belang dat u de beschikbaarheid van LTE-M op de gewenste locatie controleert voordat u uw systeem installeert. Als LTE-M niet beschikbaar is, kan de communicatie met het systeem niet worden gegarandeerd.

Als een internetverbinding beschikbaar is, wordt de verlichtingsinstallatie met behulp van de DALI-connector verbonden met de BEGA Connect cloud. Bij alle toepassingen is veiligheid de hoogste prioriteit: de gegevens worden volgens de strengste normen beschermd.

Bekijk ons assortiment
Meer info op bega.com

bega connect
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.