You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Bescherm je netwerk en apparatuur tegen ongeautoriseerde toegang

Panduit SmartKeeper

Panduit SmartKeeper netwerkbeveiliging

Datalekken halen dagelijks de krantenkoppen. Het toevoegen van een fysieke laag aan het bestaande beveiligingsprotocol vormt de eerste onmisbare verdedigingslinie.

We worden almaar afhankelijker van computersystemen en slimme apparaten, waardoor netwerken vatbaarder zijn voor datalekken als we niet de juiste maatregelen nemen om ze te beschermen.

Omdat veel randapparatuur via USB-drives verbinding maakt met computers (denk aan headsets, printers, draadloze muis, …), heeft vrijwel elke computer minimaal één USB-poort.

Elk apparaat dat op een USB-poort wordt aangesloten, kan mogelijk malware verspreiden. Een open poort is een uitnodiging om gevoelige gegevens te stelen, een netwerk te infecteren of apparatuur te beschadigen. Een eenvoudige oplossing is om die poorten te blokkeren met de SmartKeeper-producten van Panduit.

SmartKeeper is een nieuwe reeks van fysieke netwerkbeveiligingsproducten die een uniek blokkeermechanisme bieden om ongeoorloofde toegang tot open poorten te voorkomen en zo een fysieke laag toevoegen aan het bestaande beveiligingssysteem.

Eén hoofdsleutel bestuurt meerdere blockouts om verschillende open poorten te blokkeren, waardoor het risico van opzettelijke of onopzettelijke schade wordt beperkt. U bespaart tijd en geld, want datalekken, netwerkuitval en herstellingen worden vermeden.

Panduit SmartKeeper


Het SmartKeeper-aanbod blokkeert poorten voor USB type A, USB type C en RJ45. De blockouts kunnen enkel worden verwijderd met behulp van de SmartKeeper hoofdsleutel. Deze sleutel heeft een exclusief vergrendelingsmechanisme dat compatibel is met de blockouts.

Panduit SmartKeeper

Beveiligingsprotocollen raden aan om fysieke lagen aan elk systeem toe te voegen. Het complete aanbod van fysieke netwerkbeveiliging van Panduit kan de meeste toepassingen aan.

 


Producten

SmartKeeper Master Key
SKMKEY (single pack)
Bekijk product

SmartKeeper USB Type A blockout device
SKUSBA-V (5 per pack)
Bekijk product

SmartKeeper USB Type C blockout device
SKUSBC (single pack)
Bekijk product

SmartKeeper RJ45 blockout device
SKRJ45RD-X (10 per pack)
Bekijk product

 

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.