You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

BITURBO BRUSHLESS: GESNOERD VERMOGEN – MET SLECHTS ÉÉN 18V-ACCU

Tot 2.000 W vermogen met slechts één 18V-accu, net zoals met een machine met een snoer. Ongelooflijk? Nee, hoor. Gewoon BITURBO Brushless.

Tot enkele jaren geleden kon je met accugereedschap niets aanvangen bij zwaar werk. Maar vandaag is er BITURBO Brushless. Ontdek onze heavy-duty 18V-reeks die prestaties van gereedschap met een snoer levert – met slechts één ProCORE18V-accu. Extreem vermogen voelde nooit zo licht aan in je handen.

EXTREEM VERMOGEN

BITURBO Brushless staat voor ons krachtige accuprogramma dat gesnoerd vermogen levert – met slechts één 18V-accu. BITURBO-machines zijn zodanig ontworpen dat jij de zwaarste materialen en klussen kunt aanpakken, maar dan sneller, lichter, eenvoudiger. Met maar één krachtige ProCORE18V-accu ontketenen BITURBO-machines een vermogen dat vergelijkbaar is met 2000 W met snoer.

HET VERMOGEN VAN 18 VOLT

Waarom gesnoerd vermogen aanbieden met “slechts” 18V? Omdat we het kunnen. Omdat je op deze manier een uitstekende verhouding vermogen-gewicht krijgt – en volledige compatibiliteit binnen een 18V-systeem dat je al hebt. Je hoeft dus niet langer naar een andere spanningsklasse om te schakelen. Met het vermogen van 18Volt maken we je machines lichter, veiliger en flexibeler – en zwaar werk gemakkelijk.

ULTIEM COMFORT

Eindelijk vermogen dat goed aanvoelt. Aangezien BITURBO-machines maar één 18V-accu nodig hebben, heeft extreem vermogen nog nooit zo licht aangevoeld in je handen. Nog beter: BITURBO-machines zijn uitgerust met geïntegreerde functies die vermogen en comfort bij het werk laten samensmelten. Dankzij een ergonomisch ontwerp en functies als softstart maken BITURBO-machines die zware klussen comfortabeler dan ooit.

HOGE VEILIGHEID

BITURBO steunt je. Elke BITURBO-machine wordt geleverd met een vooraf gedefinieerd pakket met de nieuwste veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat jij extreem vermogen onder controle houdt en die het risico van letsel verminderen:

  • KickBack Control
  • Vibration Control
  • Drop Control
  • X-Brake
  • ... en nog veel meer.

BITURBO BRUSHLESS MACHINES:

  • Krachtige borstelloze motoren: Dankzij ‘s werelds sterkste in de handel verkrijgbare magneten benut de motor het volle potentieel van ProCORE18V accu’s voor een equivalent tot 2.000 W gesnoerd vermogen.
  • De optimale luchtstroom zorgt voor een uitstekende koeling, zodat gereedschappen gedurende een lange tijd ononderbroken kunnen blijven werken.
  • Maximaal comfort en betere bescherming van de gebruiker met onze topkenmerken zoals Soft Start, KickBack Control, Vibration Control, Drop Control, Intelligent Brake System, Connectivity.

Gebruik voor het maximale vermogen van BITURBO machines ProCORE18V 5,5 Ah, 8,0 Ah of 12,0 Ah accu’s.

DE ACCU VOOR MAXIMAAL VERMOGEN

Om het maximale vermogen van BITURBO-machines te ervaren, adviseren wij ProCORE18V 5,5 Ah, 8,0 Ah of 12,0 Ah accu's. Maak je geen zorgen: deze krachtige accu's werken ook met al onze andere 18V-machines. Zowel BITURBO als ProCORE18V maken deel uit van ons Professional 18V System, wat inhoudt dat ze volledig compatibel zijn met al je nieuwe en oude Bosch Professional 18V-producten – en wel vanaf 2008.

ProCORE18V ACCU’S

  • De meest recente celtechnologie en intelligent accubeheer levert 87% meer vermogen dan conventionele accu’s.
  • COOLPACK 2.0 technologie biedt een superieure warmteverspreiding en daardoor een 135% langere levensduur dan standaardaccu’s.

Bekijk ons assortiment

prj202089
prj202089
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.