You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Breid jouw PoE-afstand uit

panduit

 

Doorbreek de 100 meter limiet

Het installeren van beveiligingscamera’s met traditionele langeafstand-PoE is duur. Sterker nog, veel bedrijven geven tot 80% meer uit dan nodig is.

PoE-extenders van Panduit (ontvanger en zender) reiken verder dan de traditionele PoE-afstand zonder extra kosten en extra onnodige producten.

copoexkit4

 

Met de Panduit PoE Extenders: 
  • stuurt u data en voeding over de 100-meter limiet van een traditionele PoE-switch of injector met behulp van standaard twisted pair-bekabeling.
  • stuurt u ononderbroken gegevens tot 610 meter over één koperen twisted-pair (4 paren) kabel, waardoor het eenvoudiger en kosteneffectiever is om PoE naar externe netwerkapparaten te brengen.
  • elimineert u de noodzaak om IDF's te installeren die slechts enkele apparaten ondersteunen, of de noodzaak om een eigen koper/glasvezelkabelontwerp te gebruiken dat het bereik van PoE kan vergroten.


De Panduit PoE extenders zijn compatibel met bestaande PoE of niet-PoE switches en zorgen voor flexibiliteit bij het inzetten van IP-apparaten (camera’s, telefoons, toegangskaartlezers, lichten) in het hele netwerk. Ze leveren datasnelheden tot 100 Mbps bij een bedrijfstemperatuurbereik van -40° C tot +70° C en kunnen dus zowel binnen als buiten het gebouw gebruikt worden. 

BEKIJK ONS AANBOD

 

Video (01:35)

Bekijk de nieuwe PoE Extender-video en zie hoe het werkt in Enterprise-applicaties!

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.