You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Busch-Wächter: veiligheid met comfort

busch wachter bewegingsmelder

De automatische reikwijdte-stabilisatie

Afhankelijk van de heersende omstandigheden, wisselt de reikwijdte normaal gesproken tussen de 50% en 100%. De Busch-Wächter® herkent de omgevingstoestand. Afhankelijk van die toestand regelt een microprocessor met intelligente software de interne elektrische versterking en reduceert reikwijdtewisselingen tot een minimum.

De automatische storingsonderdrukking

Ook hier presteert de Busch-Wächter® door zijn geïntegreerde microprocessor bijzonder goed. Neemt bijvoorbeeld het foutief schakelen door zonnestraling, wind en bewegende bomen toe, dan herkent de detectielogica dit en filtert een groot deel van de ongewenste signalen uit door het aanpassen van de werkingswijze.

Het relais met groot schakelvermogen

Om ook grote vermogens te schakelen, zonder extra hulprelais en de daarmee verbonden extra montage, worden uitsluitend geteste relais met groot schakelvermogen toegepast (max. 3680 W/VA). Deze garanderen een lange levensduur van het apparaat.

Beveiliging tegen vals licht

Staat de schemersensor op ‘donker’, dan zou de Busch-Wächter® eventueel met een lichtbron (zaklantaarn of koplampen van een auto) kunnen worden gedeactiveerd. Om deze manipulatie uit te sluiten, houdt de Busch-Wächter® zijn bewakingsfunctie bij plotseling veranderende lichtwaarden 90 seconden vast. Dit verhoogt de bedrijfszekerheid.

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.