You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

C-Plus van Stiebel Eltron – Slimme regeling voor elektrisch verwarmen

Stiebel Eltron


Elektriciteit wordt de energiebron van de toekomst als we willen afstappen van fossiele brandstoffen. De voordelen van hernieuwbare en milieuvriendelijke elektriciteit worden steeds meer aanvaard. Ook Stiebel Eltron erkent elektriciteit als de energiebron van de toekomst en verbetert de efficiëntie van zijn accumulatoren met de C-Plus Technologie waardoor de elektrische accumulatiekachels ook kunnen aangesloten worden op de slimme netwerken van morgen.

 

Meer weten?

Bij de combinatie verwarming/elektriciteit wordt meestal in de richting van warmtepompen gekeken, maar de opkomst van groene elektriciteit zorgt ook voor een revival van de traditionele vormen van elektrische verwarming.

Maar met één absolute voorwaarde: het moet op een slimme manier gebeuren! Hiervoor heeft Stiebel Eltron de geïntegreerde intelligente C-Plus Technologie ontwikkeld die voor meer comfort, energie-efficiëntie en maximale energiebesparing zorgt.

C-Plus technologie

“Groene stroom opslaan als warmte is een verstandige keuze”, vertelt Hans Dolfeyn, managing director van Stiebel Eltron België. “Dit is niet alleen een eenvoudige en goedkope manier om elektriciteit op te slaan, maar sluit ook perfect aan op ons klimaat. Meestal kan de elektrische verwarming volledig worden ingevuld met groene stroom die overdag wordt opgewekt. Accumulatoren zijn een traditionele techniek en dankzij onze C-Plus Technologie kunnen ze worden geïntegreerd in het toekomstige energienetwerk.”

Accumulatoren met een slimme regeling passen ook perfect in energiezuinige nieuwbouw en renovatie. “De vraag naar verwarmingstoestellen met lage vermogens stijgt. Uitvoeringen van 2 of 3 kW dekken steeds meer de verwarmingsbehoefte. Zo kan je elektrisch verwarmen betaalbaar én duurzaam houden, zonder in te boeten op comfort.”

Bekijk de accumulatoren van Stiebel Eltron

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.