You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo Aartselaar en Wilrijk bundelen de krachten

 

wilrijk 

We houden eraan je te informeren over een belangrijke wijziging van onze dienstverlening in de regio Wilrijk. Sinds de overname van Cheyns door Cebeo, telt Cebeo twee filialen op korte afstand van elkaar. Teneinde onze klantenservice te optimaliseren, bundelen we vanaf maandag 1 april de krachten op één enkele locatie.

Dit betekent dat Cebeo Aartselaar en Cebeo Wilrijk samensmelten tot één filiaal, gelegen in de Kleine Doornstraat 299 te Wilrijk. Dit filiaal bevindt zich op minder dan 5 minuten rijden van Aartselaar.

Ons team interne verkopers en specialisten – met eveneens medewerkers Aartselaar - staat ter beschikking met professioneel advies en technische ondersteuning.

Als service behouden we op het adres in Aartselaar wel het beveiligdde nachtsas voor de afhaling van je bestelling. Bovendien beschikt Cebeo Wilrijk ook over een nachtsas (toegankelijk vanaf 18u).

 

Open vanaf 6u30

Om je de kans te geven al heel vroeg over je producten te beschikken, breiden we de openingsuren van ons filiaal in Wilrijk uit van: 6u30 doorlopend tot 17u, op vrijdag tot 16u.

Meer over Cebeo Wilrijk

 

Antwerpse filialen

We herinneren je er ten slotte graag aan dat je in de provincie Antwerpen terecht kan in maar liefst 7 Cebeo filialen voor je aankopen, afhalingen en advies.

  • Deurne
  • Geel
  • Grobbendonk
  • Kontich
  • Mechelen
  • Turnhout
  • WilrijkIndien je verdere vragen hebt, stel ze dan zeker aan je vertrouwde Cebeo contactpersoon.


Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.