You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo neemt 'La Technique' over

We zijn verheugd je te kunnen meedelen dat Cebeo de distributieactiviteit van Technord Belgium overneemt vanaf 1 maart 2020.
Deze activiteit staat gekend als La Technique. Door de overname breiden we het Cebeo filialennetwerk verder uit met vestigingen in Doornik en Soignies.

Cebeo neemt 'La Technique' over

Deze acquisitie kadert in de groeistrategie van  Sonepar België en van Cebeo en zal verder onze marktpositie versterken.

Deze distributie onder de naam La Technique betreft een professioneel gerunde activiteit met een jaaromzet van 5 miljoen euro en tewerkstelling van 10 mensen. Alle medewerkers maken mee de overstap naar Cebeo en versterken verder onze bestaande technische competenties.

In een periode waarin het niet eenvoudig is om talent aan te trekken, betekent de komst van deze nieuwe collega’s een belangrijke meerwaarde. In de komende periode tot 1 maart zal voor hen een opleidingstraject gestart worden, zodat zij snel over de nodige kennis van onze systemen beschikken.

TWEE FILIALEN

De overname van La Technique betekent een geografische versterking van ons netwerk in de provincie Henegouwen, met een uitstekend gelegen locatie in Doornik en de invulling van een ‘blinde vlek’ in Soignies.

De twee vestigingen zullen als volwaardige Cebeo filialen geïntegreerd worden in de verkoopregio Wallonië. Er zal tijdens de komende periode in overleg bekeken worden welke synergieën er mogelijk zijn met de andere Cebeo filialen in de regio Henegouwen.

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.