You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo neemt Lumatec & InnoVent over

Cebeo is verheugd te kunnen aankondigen dat het vanaf 1 november 2021 de elektrische distributieactiviteit van Lumatec & InnoVent gevestigd in Ieper zal overnemen.

De distributieactiviteit van Lumatec & InnoVent is goed voor een jaaromzet van ongeveer 7 miljoen euro. Alle 10 medewerkers van Lumatec & InnoVent treden in dienst bij Cebeo.

Deze acquisitie past in de groeistrategie van Cebeo als marktleider in de distributie van elektrotechniek in België. Dankzij dit nieuwe filiaal in Ieper breidt Cebeo zijn aanwezigheid in de provincie West-Vlaanderen uit tot negen verkoopfilialen, wat zal zorgen voor een verhoogde klantennabijheid.

Over Lumatec & InnoVent

Lumatec is een regionale distributeur van elektrotechnisch materiaal gevestigd te Ieper, dat 20 jaar geleden werd opgericht door Luc Markey en Lieve Capoen. Het is gespecialiseerd in elektrotechnisch materiaal, verlichting en services voor residentiële, industriële en particuliere toepassingen.

InnoVent is tevens gelegen te Ieper (op dezelfde locatie) en is gespecialiseerd in de distributie van HVAC-materiaal. Met hun team van 10 professionals, hebben beide bedrijven een sterke lokale verankering en hebben ze de afgelopen jaren een mooi organisch groeitraject afgelegd.

Cebeo

 

Cebeo

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.